Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller förnamn.efternamn@bildepot.se

1 mars, 2020

Upptäck fördelarna med våra kort och CarPay

Rabatter och erbjudanden

Om du redan har ett Volvokort eller Renaultkort, så fungerar de precis som vanligt och alla korten har samma förmåner. Med kortet får du alltid 10 öre per liter i rabatt när du tankar bilen  på Tanka. Du får också 20 % rabatt på vår miljöanpassade Tvätta. Varje månad får du bra erbjudanden på allt som rör bilen men även erbjudanden på resor, hotell och nöjen. Du hittar alltid dina aktuella erbjudanden i appen CarPay.

Håll koll med tjänsten CarPay

När du loggat in i appen eller på hemsidan ser du allt som du gör med ditt kort och vilka möjligheter det ger. Du kan till exempel se dina betalningar och kontoutdrag och ändra kreditgränsen om du gör ett större köp.  Läs mer >

Betala med mobilen

Med CarPay kan du betala både din tankning på Tanka och ditt verkstadsbesök hos oss direkt med appen. Du slipper använda kortet och får kvittot eller arbetsordern direkt i mobilen. En annan smart betallösning är att du kan lägga in kortet i din digitala plånbok genom att ansluta det till Samsung Pay och nu även Apple Pay.
Läs mer >

Så betalar du din tankning med mobilen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så betalar du med mobilen i verkstaden

Skaffa kort på några minuter

Det enklaste sättet att skaffa kort är att ladda ner CarPay och ansöka direkt i appen.
Du identifierar dig säkert med BankID och är klar på några minuter.
Du är även välkommen in till oss så hjälper vi dig.
Ansök här >

Nu har vi premiär för det nya Volvokortet och CarPaykortet som du kan ha oavsett vilken bil du kör. Kortet tillsammans med den digitala tjänsten CarPay gör ditt liv med bilen lite förmånligare och smidigare. Du har smarta betallösningar, bonus på alla köp, allt samlat digitalt och fina rabatter och erbjudanden. Kortet har ingen årsavgift och appen CarPay är helt kostnadsfri.
Skaffa kort här > 

 

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Bildepåns hemsida. Godkänn Läs merPrivacy & Cookies Policy