Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller förnamn.efternamn@bildepot.se

 

Mustang studiobild med text, tävling om weekend, bildepån
22 december, 2020

Tävla och Vinn!

Vinn en weekend för två tillsammans med sprillans nya Ford Mustang Mach-E i maj*. Tillsammans med Varbergs Kusthotell anordnar vi nu en tävling där du har chans att dra iväg över en helg och njuta av härliga vägar, sköna sängar och riktigt god frukostbuffé. Starta och sluta dagarna i vackra Varberg, testa nya vägar  och nya pärlor under dagarna. Värde 8000 kr.

 

Läs mer om nya Ford Mustang Mach-E här…

 

Skulle du inte vinna? Misströsta inte, givetvis kommer vi att lotta ut tröstpriser som tack för bidragen i tävlingen. Vad sägs om 15 Lyxtvättar i vårt Bilspa eller motsvarande summa på våra Gör-det-själv platser (värde 349 kr)

 

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

 

 

Varbergs kusthotell

Varbergs kusthotell

 

Bara 52 steg från havet hittar du Varbergs Kusthotell.
Här inspirerar havet och horisonten till utvecklande möten, energigivande träning och avslappnande spa-ritualer med havsvattnet som dess viktigaste ingrediens. Utsikterna är fina, oavsett om du vill gå ner i varv eller varva upp.

 

Läs mer om Varbergs Kusthotell här…

 

 


 

Tälvingsvillkor: Tävlingen pågår till och med den 30 januari 2021. Vinnare kommer att meddelas den 5 februari på Bildepåns facebook och instagram. Tävlingen är en del i Bildepåns kampanj för nya Ford Mustang Mach-E. För att delta måste du inneha svenskt körkort. Man kan endast delta 1 gång per person. Ev. vinstskatt och sociala avgifter betalas av vinnaren. Bildepån ansvarar inte för några extra kostnader som kan uppkomma med anledning av vinsten. Anställda på Bildepån och deras anhöriga får inte delta i tävlingen. Ingår två övernattningar på Varbergs Kusthotell  inkl. frukostbuffé fredag-söndag. Vinsten kan ej bytas mot kontanter . * Datum bestäms i samråd mellan Bildepån och vinnaren och är i förutsättning att bilen anländer som planerat i slutet av maj till Bildepån. Pris nr. 2-16 är en tvätt i vårt Bilspa, värde 349 kr. För att kunna ta del av denna vinst måste du ha eller ladda ner appen Carpay där du får en Magic check med värdet på tvätten insatt på ditt konto. Detta kan du sen nyttja i vårt Bilspa. 

Baserat på full laddning. Uppskattad räckvidd enligt WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure) gäller AWD-modeller med ett stort batteripaket. Den faktiska räckvidden varierar och påverkas av faktorer såsom körsätt, tillvalsutrustning, underhåll, väder, vägförhållanden och batteriets ålder. Slutgiltiga WLTP-siffror kommer att finnas tillgängliga 2021.

Förmånsvärde för 2021 är ej fastställt av Skatteverket. Motsvarande förmånsvärde 2020 är ca 1.800kr netto vid 50% marginalskatt.