Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller förnamn.efternamn@bildepot.se

 

Ford Explorer för på grusväg, text på bilden. Mörbkå bil, höstkänsla
15 september, 2020

Sverigepremiär helt nya Ford Explorer

Gjord för livets äventyr.
Redo för utmaningar. Skapad för äventyr. Plats för 7 personer, upp till 42 km på ren el och 2500 kg dragvikt .​

 

ST-Line Plug-In Hybrid, 457 hk 3.0T AWD Automat
Förmånsvärde från

2 464 kr*

Ord. pris fr. 820 900 kr

Ford Explorer, utsikt mot havet, vit bil.


 

Tillverkad för lyx, utrustad för äventyr.
Helt nya Ford Explorer representerar en milstolpe i SUV-excellens. Den eleganta men ändå dominerande exteriören är skulpterad för att skapa en känsla av raffinerad kapacitet. Den vackert fulländade och mångsidiga interiören tillåter upp till sju personer att åka bekvämt, samtidigt som den har generöst med bagageutrymme. En avancerad laddhybriddrivlina, i kombination med ett intelligent fyrhjulsdriftsystem, levererar imponerande kraft vid behov, med enastående effektivitetsnivåer. Och med en mängd ytterligare funktioner och smart teknik är den helt nya Ford Explorer noggrant konstruerad för att du ska kunna möta världen med komfort och stil.


 

Konstruerad för excellens
Slå dig ner i cockpiten i helt Nya Ford Explorer och omge dig med teknik i världsklass. Skräddarsy din prestanda för stadsvägar, bergsvägar och allt däremellan med det avancerade Terrain Management System. Eller koppla av på långa körningar genom att aktivera adaptiv farthållare med start/stopp-teknik. Du kan till och med välja om du vill prioritera elkraft, bensindrift eller en kombination av dessa två. Alla dessa system samverkar perfekt och höjer din upplevelse varje gång du sätter dig bakom ratten.


 

 

Välkomna in till oss för att uppleva helt nya Ford Explorer. 

 

Samuel Svenningsson

Samuel Svenningsson
Säljare Ford
0340-50 40 19
samuel.svenningsson@bildepot.se

 


 

Bränsledeklaration blandad körning: Ford Explorer: 3,1 l/100 km, CO₂ 71 g/km. Miljöklass Euro 6d-temp. Garanti gäller 5 år eller 10 000 mil. *Förmånsvärde: baserat på en marginalskatt på 50 %. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Kan ej kombineras med andra avtalsrabatter eller kampanjer. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för felskrivningar och prisändringar. För mer information och lokala erbjudanden kontakta din Fordåterförsäljare.