Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller kundcenter@bildepot.se

 

28 augusti, 2018

Smart inifrån och ut

Säg hej till en uppdaterad medlem i den ikoniska Transit-familjen. Nya Ford Connect är här, fulladdad med briljant design. En praktisk mellanvägg med lastlucka, flexibel interiör och upp till 890 kg lastkapacitet tillsammans med förnyade diesel- och bensinmotorer. Smart förarhjälpsteknik tar dig säkert från punkt A till B. SYNC 3 med FordPass Connect håller dig uppkopplad längs vägen. Helt enkelt ett smart val för din bilflotta. Välkommen in till vårt Transportbilscenter på provkörning.

 

Se våra Ford Transit Connect i lager…

Hjälper till att hålla dig inom hastighetsgränsen
Nya Transit Connect har nu även Intelligent hastighetshjälp (Intelligent Speed Assist). Ett system som är utformat för att förbättra din farthållningskontroll så att du kan koncentrera dig på vägen. Först känner skyltscanningskameran (Traffic Sign Recognition) automatiskt igen den aktuella hastighetsbegränsningen (när den är aktiverad), sedan reglerar systemet automatiskt bilens högsta tillåtna hastighet efter den gällande hastighetsgränsen.

 

 

En motor som arbetar lika hårt som du gör
Fords toppmoderna dieselmotorer på 75, 100 och 120 hästkrafter är mycket avancerade, turboladdade motorer som ger märkbart förbättrad effektivitet, prestanda och finess. De nya motorerna kan förbättra bränsleeffektiviteten, är mer responsiva och även tystare än någonsin tidigare.

 

 

 

SYNC 3. För en enkel handsfreeupplevelse
Ford SYNC 3 är ett avancerat system som håller dig uppkopplad och styr din telefon, dina musikval och ditt navigeringssystem. Du kan antingen använda röstkommandon eller 6” färgpekskärmen med nyp- och svepfunktion för mer intuitiv navigering. Samtidigt kan Live Traffic hjälpa dig att undvika trafikstockningar. Du kan till och med ringa upp någon av de listade lokala restaurangerna genom att helt enkelt säga “Jag är hungrig”.

Ett system som kan hjälpa till att skydda fotgängare
Pre-Collision Assist upptäcker fordon och fotgängare framför bilen. Det kan till och med upptäcka fotgängare som kan vara på väg att korsa ditt fordons färdväg. Systemet varnar dig om det upptäcker en möjlig kollision och om du inte reagerar bromsar det automatiskt bilen åt dig. Tekniken är utformad för att minska olyckornas allvarlighetsgrad eller helt och hållet undvika dem och fungerar vid hastigheter på upp till 80 km/h.

 

 

Utrymme för långa föremål med en öppningsbar skiljevägg
På alla skåpbilsversioner med dubbelt frampassagerarsäte finns en genial öppningsbar skiljevägg, som gör att du kan transportera föremål som är upp till 3 m långa i en skåpbil med kort hjulbas (L1) och upp till 3,4 m långa föremål i en modell med lång hjulbas (L2). Skiljeväggen har en uppfällbar lucka längst ner som du kan skjuta in långa föremål genom, in i ett förvaringsutrymme under de främre passagerarsätena. Bakom skiljeväggen finns det plats för två europapallar (i L1) eller fyra materialskivor med måtten 8 x 4 tum (i L2).

 

Välkommen att kontakta våra säljare för mer information eller kom förbi vårt Transportbilscenter på Susvindsvägen 21 så berättar de gärna mer eller boka tid med våra säljare här…

Ludvig Olsson
Säljare Transportbil
0340-50 40 21
ludvig.olsson@bildepot.se

Stig Johansson
Säljare Transportbil
0340-50 40 20
stig.johansson@bildepot.se