Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller förnamn.efternamn@bildepot.se

Tvättabonnemang

Tvätta bilen på Bildepån i Varberg

Kör in i Bildepåns biltvätt i Varberg, lägg i friläge, luta dig tillbaka och slappna av medan bilen passerar genom tvättgatan. Några minuter senare rullar du ut från den modernaste tvättanläggningen i Varberg, med en ren bil och ett rent samvete. Du kan stanna i bilen hela tiden, såvida du inte passar på att besöka vår gör-det själv-anläggning intill.

Tvätta bilen med mobilen

Med appen Tvätta Biltvätt behöver du inte ens lämna bilen för att tvätta den. Du kan enkelt kolla hur lång kö det är, välja tvättprogram och betala säkert med några klick. Appen är självklart gratis och ger dig dessutom billigare tvättar.

Ladda ner CarPay

Volvo- eller Carpaykortet finns också i mobilen genom appen CarPay. I appen kan du använda din bonuscheck i verkstaden, butiken, när du tankar drivmedel eller tvättar bilen.

Tvättabonnemang

Med tvättabonnemang tvättar du bilen till ett fast lågt pris per månad. Du slipper både köer och att kliva ur bilen. Du kan tvätta bilen 8 gånger per månad. Du kan smidigt glida in i tvätten och luta dig tillbaka. Effektivare än så blir det inte!

Hållbarhetsarbetet är viktigt för Bildepån i Varberg, vi har alla ett gemensamt ansvar för att lämna över en välfungerande och frisk värld till kommande generationer. Därför har investerat i en helt ny anläggning för biltvätt, som möter Svanen-märkningens höga krav, utan att ge avkall på kvaliteten. Bildepåns biltvättar minskar utsläppen av skadliga ämnen med 90 procent, jämfört med en orenad biltvätt. Resursförbrukningen är ytterst effektiv: vi återvinner regnvatten, får värme och elektricitet från egna solpaneler och belysningen sker naturligtvis med energisnåla LED-lampor.

Vårt Bilspa är konstruerat för standardbilar med standardutrustning. För ombyggda bilar, eller bilar med extrautrustning som inte är original t.ex. fälgar, kan vi inte ta ansvar för eventuella skador som uppkommer vid tvätt.

Nu lanserar vi Greenium – ett tvättmedel gjort på växter

Vi bestämde oss för att göra skillnad på riktigt. Hållbarhetsarbetet är viktigt för oss och vi har alla ett gemensamt ansvar för att lämna över en välfungerande och frisk värld till kommande generationer. Vi investerade i en helt ny anläggning för biltvätt 2016 som möter Svanen-märkningens höga krav, utan att ge avkall på kvaliteten. Bildepåns tvättar minskar utsläppen av skadliga ämnen med 90 procent, jämfört med en orenad biltvätt. Resursförbrukningen är ytterst effektiv: vi återvinner regnvatten, får värme och elektricitet från egna solpaneler och belysningen sker naturligtvis med energisnåla LED-lampor. Vårt mål är att erbjuda våra kunder Varbergs bästa och grönaste biltvätt.

GREENIUM – framtiden är grön

Nu tar vi nästa steg och vår biltvätt och våra Gör-det-själv-platser är bland de första i Sverige med det växtbaserade tvättmedlet Greenium, som har upp till 95% lägre miljöpåverkan jämfört med traditionella petroleumbaserade produkter. Samtidigt som de i många fall är 40% effektivare. Resultatet blir bättre glans i lacken, med minimal miljöpåverkan.

Revolutionerande resultat
Men är det lika effektivt som petroleumbaserad rengöring? Faktum är att Greenium visat sig vara mycket effektivare än traditionella produkter. Bland annat blev borstmotståndet 37% lägre, vilket är mer skonsamt mot lacken och glansen upplevdes bättre. Mindre slitage och snyggare resultat helt enkelt. Utan att behöva öka dosering eller verkningstid.

95% mindre miljöpåverkan
37% lägre borstmotstånd
40% bättre glans i lacken

Hitta till oss! Vi finns på Susvindsvägen 21 i Varberg och har du frågor? Ring 0340-20 16 59 eller tvatta@bildepot.se

bilspa-biltvatt-400x1500

Enkelt, effektivt och hållbart

Vi har alla ett gemensamt ansvar för att lämna över en välfungerande och frisk värld till kommande generationer. Därför investerar vi i en helt ny anläggning för biltvätt, som möter Svanen-märkningens höga krav, utan att ge avkall på kvaliteten. Bildepåns bilspa minskar utsläppen av skadliga ämnen med 90 procent, jämfört med en orenad biltvätt. Resursförbrukningen är ytterst effektiv: vi återvinner regnvatten, får värme och elektricitet från egna solpaneler och belysningen sker naturligtvis med energisnåla LED-lampor.

Välkommen till en skön spa-upplevelse och en grön framtid!

 

 

Tvätta bilen med mobilen

Med vår app behöver du inte ens lämna bilen för att tvätta den. Sällan köer så du väljer bara program och betalar med några klick. Snabbt och smidigt att tvätta bilen.

Enkelt att komma igång

1. Ladda ner appen Tvätta Biltvätt

2. Skapa ett konto och registrera din bil

3. Välj abonnemang eller singeltvätt

4. Välj tvättprogram

5. Betala med Carpaykonto eller ditt registrerade kort.

 

 

Ladda ner appen Tvätta biltvätt här genom att scanna eller klicka på QR-koden

 

Qr kod tvätta biltvätt

 

 

Kökamera

Sällan kö och biltvätten är öppen dygnet runt. Du kan alltid öppna appen och kolla i kameran om det är någon kö.

Regnr-avläsning

När du har registrerat dig i appen känner vårt Bilspa igen din bil och portarna till tvätten öppnas automatiskt när du närmar dig.

Betala med appen

Ta upp mobilen, välj tvättprogram och betala. Klart på nolltid. Har du ett abonnemang behöver du inte ens tänka på betalningen.

Var 6:e tvätt gratis

Det lönar sig att tvätta bilen i vårt bilspa. Betalar du med Carpaykonto via appen får du en gratis guldtvätt var 6:e gång, oavsett vilka tvättar du har gjort tidigare.

Abonnemang

I appen kan du skaffa ett tvättabonnemang både om du är privatperson eller företag. Välj nivå, betala ett fast lågt månadspris och tvätta bilen när det passar dig.

Unika erbjudanden

Du som har appen får fina erbjudanden ifrån oss som gäller både i bilspat samt våra andra verksamheter.

Så här kommer du igång och tvättar med appen

akuta-arenden-1200x400

Priser Bilspa

I vårt bilspa har du alltid 10% rabatt när du betalar med Carpay- eller Volvokort.
Betalar du med appen ”Tvätta biltvätt” får du var 6:e tvätt utan kostnad när du harditt Carpaykonto kopplat till tvättappen.

BRONS (fd. Grund)

186 kr

Förtvätt, hjulborstar, hjulhögtryck, högtryck sida, borsttvätt, sköljvax, blåstork.

SILVER (fd. Klassisk)

224 kr

Förtvätt, fälgkem, hjulborstar, hjulhögtryck, underspolning, högtryck sida, borsttvätt, sköljvax, blåstork.

GULD (fd. Lyx)

349 kr

Extra avfettning, förtvätt, fälgkem, hjulborstar, hjulhögtryck, underspolning, högtryck sida och tak, borsttvätt, sköljvax, polervax, raintec-vax, blåstork.

 

BORSTLÖS (fd. borstfri)

224 kr

Extra avfettning, förtvätt, hjulhögtryck, underspolning, högtryck sida och tak, sköljvax, blåstork.

En tvätt för lätt nedsmutsad bil. Rekommenderas inte vintertid.

TAXI/TAKBOX/EJ TAKBORSTE/Ej TAKTORK (fd. Mjuk)

186 kr

Förtvätt, fälgkem, hjulborstar, hjulhögtryck, underspolning, högtryck sida och tak, borsttvätt (ej takborste), sköljvax, blåstork.

Anpassad för högre bilar, bilar med takbox och taxi.

TILLVAL

Till tvättarna Silver, Brons och Taxi/Takbox kan följande tillval göras:
Insektsbortttagning 75 kr och Extra avfettning 75 kr.

 

Har du inget Carpaykort? Ansök om ett här!

Tvättabonnemang i Bildepåns Bilspa

Genom att sköta om din bil och hålla den ren genom att tvätta den regelbundet så bibehåller du värdet på bilen mycket bättre.  Nu erbjuder vi tvättabonnemang i vårt moderna och effektiva Bilspa. Tvättabonnemang passar både privatperson och företag.

  • Renare bil – med tvättabonnemang får du en renare bil. Du kan tvätta bilen 8 gånger per månad.
  • Fast lågt pris – från 44 kr per tvätt. Samma låga pris varje månad.

Du väljer vilket abonnemang som passar dig: Guld för 549 kr/mån eller Silver för 349 kr/mån. Du slipper både köer och att kliva ur bilen. Med tvättabonnemang så känner vår kameraavläsning igen ditt registreringsnummer så du kan smidigt glida in i tvätten och luta dig tillbaka. Effektivare än så blir det inte!

 

Ladda ner appen Tvätta biltvätt här genom att scanna eller klicka på QR-koden

Qr kod tvätta biltvätt

 


 

Välj mellan följande abonnemang:

Silver 349 kr/mån

Väljer du Silverabonnemang kommer du alltid ha en ren och representativ bil till en låg månadskostnad. Du väljer mellan följande program: Klassisk, takbox, taxi, bil med utrustning på taket eller högtryckstvätt (borstfri). Vad som ingår i respektive program och vad som passar dig bäst ser du i tabellen nedan.

8 st Klassiska-tvättar för 349 kr/mån.

Guld 549 kr/mån

Vill du alltid ha ett förstklassigt resultat ska du välja Guldabonnemang. Utöver allt som ingår i Silver får du dessutom:

Extra avfettning
Takhögtryck
Avrinningsvx
Polervax

8 st Lyx-tvättar för 549 kr/mån.

Villkor: Tvättabonnemang tecknas om minst tre månaders avtalstid. En månads uppsägningstid. Alla priser är inkl moms för privatpersoner och exklusive moms för juridisk person/företag. Första inbetalningen är för två månader. Den dagen du väljer att avsluta avtalet, får du tillbaka en månadskostnad


I vårt Bilspa har vi 5 olika tvättprogram. Jämför dem här.

Takbox = För bilar med utrustning på tak eller takbox som sticker fram över vindruta. Välj mjuktvätt, anpassar efter din utrustning på taket.

Taxi = Välj Mjuk utan borstar. Endast högtryckstvätt på taket.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar i programmen. 

Gratis dammsugning och mattvätt
Tvättar du bilen i vårt Bilspa ingår alltid dammsugning och mattvätt för dig som vill göra bilen fin även invändigt. Perfekt för taxibolag, körskolebilar, företagsbilar att hålla bilen representativ och ge ett bra intryck för passagerarna.

Läs mer om vårt Bilspa
Vill du veta mer om vårt Bilspa, hur det går till när du kör igenom vår tvätt, se nöjda kunder beskriva vårt Bilspa osv. Läs gärna mer på vår sida om vårt Bilspa här >

Tvätta med rent samvete!

Som alternativ till vår tvättgata har vi fyra gör-det-själv/tvätta själv platser där du kan välja att själv tvätta din bil. Har du en hög bil kan du använda platsen med fri höj.

Hållbarhetsarbetet är viktigt för Bildepån och vi har alla ett gemensamt ansvar för att lämna över en välfungerande och frisk värld till kommande generationer. Därför investerar vi i en helt ny anläggning för biltvätt, som möter Svanen-märkningens höga krav, utan att ge avkall på kvaliteten. Bildepåns tvättar minskar utsläppen av skadliga ämnen med 90 procent, jämfört med en orenad biltvätt. Resursförbrukningen är ytterst effektiv: vi återvinner regnvatten, får värme och elektricitet från egna solpaneler och belysningen sker naturligtvis med energisnåla LED-lampor.

Nu lanserar vi Greenium – ett tvättmedel gjort på växter

Vi bestämde oss för att göra skillnad på riktigt. Hållbarhetsarbetet är viktigt för Bildepån och vi har alla ett gemensamt ansvar för att lämna över en välfungerande och frisk värld till kommande generationer. Därför investerade vi i en helt ny anläggning för biltvätt 2015, som möter Svanen-märkningens höga krav, utan att ge avkall på kvaliteten. Bildepåns tvättar minskar utsläppen av skadliga ämnen med 90 procent, jämfört med en orenad biltvätt. Resursförbrukningen är ytterst effektiv: vi återvinner regnvatten, får värme och elektricitet från egna solpaneler och belysningen sker naturligtvis med energisnåla LED-lampor.


GREENIUM – framtiden är grön

Nu tar vi nästa steg och vår biltvätt och våra Gör-det-själv-platser är bland de första i Sverige med det växtbaserade tvättmedlet Greenium, som har upp till 95% lägre miljöpåverkan jämfört med traditionella petroleumbaserade produkter. Samtidigt som de i många fall är 40% effektivare. Resultatet blir bättre glans i lacken, med minimal miljöpåverkan.

Revolutionerande resultat
Men är det lika effektivt som petroleumbaserad rengöring? Faktum är att Greenium visat sig vara mycket effektivare än traditionella produkter. Bland annat blev borstmotståndet 37% lägre, vilket är mer skonsamt mot lacken och glansen upplevdes bättre. Mindre slitage och snyggare resultat helt enkelt. Utan att behöva öka dosering eller verkningstid.

95% mindre miljöpåverkan
37% lägre borstmotstånd
40% bättre glans i lacken

Hitta till oss! Vi finns på Susvindsvägen 21 i Varberg och har du frågor? Ring 0340-50 40 00.

Med vårt Carpaykort har du alltid 20 % rabatt när du tvättar.

Hitta till oss! Vi finns på Susvindsvägen 21 i Varberg och har du frågor? tel.  0340-50 40 00

 

 

Har du frågor kring Tvätta kontakta:

Mail: tvatta@bildepot.se

Telefon: 0340-20 16 59

 

 

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Bildepåns hemsida. Godkänn Läs merPrivacy & Cookies Policy