Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller förnamn.efternamn@bildepot.se

Rulla med Bildepån

Rulla, bildelning, collage, tre bilder en bil, svart Renault zoe, rullalogga

 

Mot nytt år och nya vanor – börja Rulla.

Börja året med en ny riktigt bra vana – just nu kan du ta del av vår nyårskampanj. Vi bjuder på 1 månads fritt medlemskap och 150 kr att köra för. Vad väntar du på?
Maila kampanjkod Rulla2022 tillsammans emd namn och mailadress till rulla@bildepot.se för att ta del av kampanjen och välkommen till Rulla.


Rulla med Bildepån

Vi på Bildepån är alltid nyfikna på nya sätt att hjälpa våra kunder och alla er som bor och verkar i vår vackra stad. Vi är därför extra glada, att vara en av de första aktörerna som erbjuder bildelning i Varberg. Under en tid har vi haft bildelning på prov och från den 1 mars 2021 erbjuder vi bildelning genom Rulla, ett gemensamt koncept från Sveriges Volvo- och Renaulthandlare.

Bilpool, bildelning, carsharing… det finns många olika uttryck som alla syftar på samma sak, nämligen att flera personer delar på användningen av ett eller flera fordon. Genom den framväxande delningsekonomin minskar klimatpåverkan och ofta även kostnaderna för att bruka en specifik produkt.

Enkelt att använda
Rulla med Bildepån är en tjänst som är väldigt enkel att använda. Användaren bokar sin bil via en app och låser upp bilen med mobiltelefonen. Tjänsten är oerhört flexibel och lättanvänd! Vi jobbar i första hand med elbilar, t.ex. Renault Zoe, men tjänsten är teknikneutral och fungerar till de flesta bilar och transportbilar.

Börja Rulla!

Sedan den 1 mars 2021 erbjuder vi Rulla i Varberg! Du kan ladda ner appen Rulla (där appar finns) och börja Rulla redan idag.
Kolla in vår film här nedan för att se hur enkelt det är att använda Rulla.
Läs mer www.rulla.se

Är du intresserad av att veta mer om hur Bildepån Bildelning fungerar?

Ta kontakt med oss idag!
0340-40075
rulla@bildepot.se