Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller förnamn.efternamn@bildepot.se

 

En person formar ett hjärta med händerna.

Privatleasing

privatleasing bil i varberg

Privatleasa en bil hos oss på Bildepån

– så funkar det.

Privatleasing ska vara enkelt för dig som kund. Tack vare vårt breda utbud av bilmärken och tjänster behöver du bara vända dig till ett och samma företag för hela ditt bilägande. Vi erbjuder privatleasing av Volvo, Ford, Renault och Dacia. Du får alltså hela din service på ett och samma ställe, enkelt och smidigt!

Vi får ofta frågor kring privatleasing. För att underlätta har vi samlat de vanligaste frågorna här:

 

Kan man privatleasa alla modeller?

Ja, alla nya bilar går att privatleasa. I princip även begagnade bilar, men av olika anledningar är det oftast mer lönsamt att privatleasa en ny bil.

 

Vad är skillnaden mot ett vanligt fordonslån?

Det finns några viktiga skillnader, som är viktiga att känna till för att välja rätt produkt. Vi hjälper dig självklart, för att hitta rätt produkt i just din situation.

Men ska vi ändå säga något generellt, är den viktigaste skillnaden att vid en privatleasing äger du inte bilen. Du leasar (eller hyr, kan man säga) bilen under en given tid. Det betyder att om något oförutsett händer, kan du inte bara komma in med nycklarna och lämna tillbaka bilen. Vid ett fordonslån är det enklare att sälja bilen eventuellt lösa lånet.

Vid en privatleasing krävs ingen kontantinsats, vid ett fordonslån krävs minst 20% kontant.

 

Avtalstid

Avtalstiden är i regel 36 månader, men i vissa fall kan vi erbjuda kortare avtalstid.

Det innebär, att du betalar en månadsavgift varje månad (ungefär som en hyresavgift). I avgiften ingår alltid bilens pris samt service hos oss här på Bildepån.

 

Tillkommer det några kostnader?

Bilen behöver en halvförsäkring och du som kund betalar själv fordonsskatten. De allra flesta behöver också vinterhjul, men om du byter från en liknande modell kan det hända att de vinterhjul du har passar. Vi hjälper dig!

 

Skötsel

När du hämtar din nya bil, får du med skötselinstruktioner. I princip kan man säga att du ska sköta bilen som att den vore din egen, d.v.s. tvätta den regelbundet och vara allmänt försiktig. Om något ändå skulle hända, är det viktigt att du omgående anmäler det till försäkringsbolaget och tar kontakt med oss så hjälper vi dig vidare.

 

Återlämning

När din leasing går ut, lämnar du tillbaka bilen till oss. Vi testar alltid bilen, enligt riktlinjer framtagna av Motormännens Riksförbund. Om något onormalt skulle dyka upp tar vi kontakt med dig, annars avslutas leasingen. Om du tänkt fortsätta privatleasa en ny bil, är det bra om du tar kontakt med oss i god tid innan leasingen går ut – på vissa modeller kan det ta lång tid från beställning till leverans!

Exempel på onormalt slitage är stenskott i vindrutan och tydliga repor eller bucklor.

Volvo XC40 med information om privatleasing samt logga

 

Med Volvo Privatleasing kan du skaffa dig en ny Volvo till en attraktiv månadskostnad.  Privatleasing är enkelt och innebär att du hyr en bil i 36 månader. I din månadskostnad ingår service, vägassistans, Volvo on Call abonnemang och en körsträcka på 1000 mil/år. Dessutom får du tio procent rabatt på bilförsäkring från Volvia.
Ingen kontant­insats, service ingår och när leasingtiden är över lämnar du tillbaka bilen till oss. Dessutom får du Privat­leasingskydd som träder in om du till exempel skulle bli arbetslös eller hamna på sjukhus. Tre månader ingår och du förlänger till en låg kostnad. Med privatleasing får du alla bilkostnader samlade i en månadskostnad så upptäck fördelarna med privatleasing du också.

 

Ingår alltid när du privatleasar din nya Volvo hos Bildepån:  

  • Serviceavtal i 3 år
  • 10% rabatt på försäkring ifrån Volvia.
  • 0 kr i kontantinsats
  • Volvo on Call abonnemang ingår i månadskostaden
  • 1.000 mil/år ingår, möjlighet att välja mer mil per år finns mot pristillägg
  • Drivmedelsrabatt med Carpay/ Volvokort
  • Garanterat restvärde

privatleasing volvo v60

 

Volvo V60 


B4/D4 aut Adv. Edition
inkl. Volvo On Call

4 495 kr/mån

 

Försäkring tillkommer. Privatleasingpriset är baserat på 0 kr kontantinsats och 1000 mil/år Kampanjen gäller årsmodell 2021. Gäller t.o.m. 31/12 2020. 

 

BYGG DIN BIL HÄR

privatleasa volvo xc40

 

Volvo XC40

 

T2 Momentum Manuell
inkl. Volvo On Call

2 995 kr/mån

 

Försäkring tillkommer. Privatleasingpriset är baserat på 0 kr kontantinsats och 1000 mil/år Kampanjen gäller begränsat antal, årsmodell 2021. Gäller t.o.m. 31/12 2020. 

 

BYGG DIN BIL HÄR

Har ni frågor kring privatleasing Volvo?
Varmt välkommen att höra av dig till oss.

Johan Sjömark

Johan Sjömark
Säljare Volvo
0340-50 40 14

Joackim Möller
Säljare Volvo
0340-50 40 12

Fredrik Bentsson

Fredrik Bengtsson
Märkesansvarig/Säljare Volvo
0340- 50 40 15