Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller förnamn.efternamn@bildepot.se

Polestar

Polestar optimering

Polestar

Maximera din körupplevelse

Vår Polestar Engineered Optimering fokuserar på sex prestandaområden och påverkar varken bilens garantier eller serviceintervall. Du får bland annat en snabbare gasrepsons, sportigare
växlingar och upp till 24 hästkrafter i ökad motoreffekt. Installationen går snabbt och genomförs hos oss,din auktoriserade Volvoverkstad.

Vår filosofi är att en bil alltid kan bli snabbare och mer balanserad. Polestar Engineered Optimisation är ett prestandapaket som kombinerar ökad motorkraft och ökat vridmoment genom avancerade förbättringar av drivlinan. Resultatet tar din körupplevelse till nästa nivå.

Vad är Polestar Engineered? 
Polestar Engineered är ett exklusivt samarbete mellan Volvo och Polestar. Polestars ingenjörer och testförare med racingerfarenhet utvecklar och optimerar Volvo-bilar. Samarbetet sträcker sig från modeller i begränsade utgåvor till programvaruoptimeringar för nästan alla Volvo-bilar.

 

Sex möjliga uppgraderingar
I kombination ger uppgraderingarna i en Polestar Engineered Optimisation snabbare respons från motorn och acceleration, vilket gör bilen mer kraftfull och dynamisk.

 1. Kraft när du behöver den
  När du kör om eller accelererar av en annan anledning kommer du tydligt att märka kraft skillnaden – genom alla varvtal, framför allt i mellanregistret.
 2. Snabba reaktioner
  En optimerad bil är bättre förberedd på det du vill göra. Den reagerar på minsta nyans i din körning när trafiken eller förhållandena ändras.
 3. Redo för acceleration
  Vid aktiv körning på en slingrande väg bibehålls varvtalet även vid inbromsning. På så sätt är bilen förberedd för maximal acceleration ut ur kurvor och kan utnyttja den maximala potentialen hos Polestar Engineered Optimisation.
 4. Kraft mot marken
  Varje millisekund räknas när du kör aktivt. Ju snabbare bilen växlar, desto mer konstant kraft får du.
 5. Kontrollerad kurvtagning
  Att inte växla i kurvor ökar prestandan då det bidrar till däckens grepp och ger ökad kontroll. Detta gör att du kan accelerera snabbare ur kurvan.
 6. Kraft till bakhjulen
  Vid aktiv körning vill du att bilen ska vara så balanserad som möjligt. Med kraften flyttad till bakhjulen får du greppet som behövs för att accelerera, exempelvis ut ur kurvor.

 

Polestar emblem  

.

 

Ett tecken för prestanda
Det exklusiva Polestar Engineered-märket på bagageluckan visar på ett subtilt sätt att din bil är optimerad.

 

Effekt när man behöver den
Visste du att en Polestar Engineered Optimering ger den högsta effekten i mellanregistret? Upp till 15% mer effekt och över 10% mer vridmoment.Uppgraderingen ger mer motoreffekt och vridmoment när det behövs som mest. Det kommer att förbättra dina kunders körupplevelse avsevärt.

Polestar Engineered Optimering ger den högsta effekten i mellanregistret

 

Kan din VOLVO uppgraderas med Polestar? Klicka här! 

 

Installation på under 60 minuter
Det tar cirka en timme att installera våra optimeringar och de utförs alltid av auktoriserade Volvo Cars-återförsäljare vilket vi på Bildepån är.

Läs mer om Polestar optimering här…

 

Frågor & funderingar?
Har du frågor gällande polestaroptimering. Kontakta din Personliga servicetekniker (PST). Kontaktuppgifter till alla våra PST  hittar du här…
Har du ingen PST är du varmt välkommen att kontakta oss på tel:0340-50 40 06 eller  volvoverkstad@bildepot.se

Boka tid

 

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Bildepåns hemsida. Godkänn Läs merPrivacy & Cookies Policy