Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller förnamn.efternamn@bildepot.se

Ladda-Laddboxar

Ladda din bil tryggt och säkert hemma

Vi på Bildepån erbjuder en enkel lösning för laddstation i hemmamiljö, monterat och klart till fast pris. Den här laddlösningen är för dig som bor i villa eller radhus och efterfrågar en smart och säker laddning. Laddbox och tillbehör beställs direkt hos oss och en tekniker kontaktar köparen inom 3-5 dagar för att boka upp ett passande tillfälle för en installation.

 

Skattereducering vid köp av grön teknik

 

Från den 1 januari 2021 kan du som vill installera en laddbox få skattereduktion upp till 50% av kostnaden. 

För att få reduktionen krävs att den utförda installationen tillhör ett småhus, en bostadsrätt eller en ägarlägenhet som ägs av den som begär skattereduktion eller hens förälder. Föräldern behöver vara bosatt i Sverige.

Skattereduktionen gäller både arbets- och materialkostnader. Reduktionen för Laddbox samt rot och rut kan aldrig bli större än vad privatpersonen ska betala i slutlig skatt.

Läs gärna mer information här

 

 

 

 

 

 

 

 

HALO

Kostnadsfri molntjänst
Halo är en smart laddbox med inkluderad molntjänst. Halo är anpassad för det nordiska klimatet med sin IP66 klassning. Den 7.5 meter långa kabeln håller sig mjuk och smidig även i kallt klimat och är därmed lätt att hantera. Ett schuko-uttag på undersidan gör att du lätt kan koppla in dammsugare, gräsklippare eller kanske ladda din el-cykel.Den inkluderade molntjänsten ger full kontroll, historik och översikt med möjlighet till schemaläggning, timer och automatiska rapporter.

Laddbox HALO 11 kW Typ 2     7,5 m kabel  17 995 kr Installerat&Klart  /  8 997,5 kr med Skattereducering*

 

 

GLB

Helautomatisk lastbalansering
GARO laddbox med inbyggd dynamisk lastbalansering, vilket innebär att laddströmmen till fordonet reduceras då bostaden belastas med övrig förbrukning, vilket minimerar risken att huvudsäkring till bostaden löser ut. Garo laddboxar är moduluppbyggda vilket gör att de är framtidssäkra om man vill lägga till komponenter, exempelvis en wifi-modul. Garos laddbox går att få med fast kabel typ 2 på 5 meter eller med uttag.

Laddbox GARO 22kW med 4,5 m kabel 19 995 kr Installerat & Klart / 9 997,5 kr med Skattereducering*
Laddbox Garo
22 kW med 4,5 m kabel och lastbalansering 21 995 kr Installerat & klart / 10 997,5 kr med Skattereducering*

 

AURA

Lastbalansering mellan uttagen
Aura är en smart laddbox med dubbla uttag som kan leverera 2X22 kW laddström samtidigt. Aura är tillverkad av återvunnen aluminium och levereras med inbyggda RFID läsare på vardera uttag. Wifi för uppkoppling mot molntjänst. Aura kan även lastbalansera befintlig ström mellan de dubbla uttagen om anläggningen inte har strömmen som krävs för 2X22 kW.


Laddbox AURO 2x22kW, utan kabel 41 995 kr Installerat&Klart  /  20 997,5 kr med Skattereducering*

 

Här beställer du laddbox till din bil. Du blir sen kontaktad, normalt inom en arbetsdag, för att bekräfta det val du gjort och boka tid för installation.

 

*Skattereducerat pris gäller om installationen tillhör ett småhus, en bostadsrätt eller en ägarlägenhet som ägs av den som begär skattereduktion eller hens förälder. fr.o.m 1 januari. Läs mer här.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Bildepåns hemsida. Godkänn Läs merPrivacy & Cookies Policy