Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller förnamn.efternamn@bildepot.se

 

Ladda-Laddboxar

Ladda din bil tryggt och säkert hemma

Vi på Bildepån erbjuder en enkel lösning för laddstation i hemmamiljö, monterat och klart till fast pris. Den här laddlösningen är för dig som bor i villa eller radhus och efterfrågar en smart och säker laddning. Laddbox och tillbehör beställs direkt hos oss och en tekniker kontaktar köparen inom 3-5 dagar för att boka upp ett passande tillfälle för en installation.

 

 

 

 

 

 

 

 

HALO

Kostnadsfri molntjänst
Halo är en smart laddbox med inkluderad molntjänst. Halo är anpassad för det nordiska klimatet med sin IP66 klassning. Den 7.5 meter långa kabeln håller sig mjuk och smidig även i kallt klimat och är därmed lätt att hantera. Ett schuko-uttag på undersidan gör att du lätt kan koppla in dammsugare, gräsklippare eller kanske ladda din el-cykel.Den inkluderade molntjänsten ger full kontroll, historik och översikt med möjlighet till schemaläggning, timer och automatiska rapporter.

Laddbox HALO 11 kW Typ 2     7,5 m kabel  20 495 kr Installerat&Klart
Laddbox HALO 3,7 kW Typ 2    5,5 m kabel  18 495 kr Installerat&Klart

 

GLB

Helautomatisk lastbalansering
GARO laddbox med inbyggd dynamisk lastbalansering, vilket innebär att laddströmmen till fordonet reduceras då bostaden belastas med övrig förbrukning, vilket minimerar risken att huvudsäkring till bostaden löser ut. Garo laddboxar är moduluppbyggda vilket gör att de är framtidssäkra om man vill lägga till komponenter, exempelvis en wifi-modul. Garos laddbox går att få med fast kabel typ 2 på 5 meter eller med uttag.

Laddbox GARO 3,7-7,4kW utan kabel 20 495 kr Installerat&Klart
Laddbox GARO 3,7-22kW utan kabel 24 495 kr Installerat&Klart

 

AURA

Lastbalansering mellan uttagen
Aura är en smart laddbox med dubbla uttag som kan leverera 2X22 kW laddström samtidigt. Aura är tillverkad av återvunnen aluminium och levereras med inbyggda RFID läsare på vardera uttag. Wifi för uppkoppling mot molntjänst. Aura kan även lastbalansera befintlig ström mellan de dubbla uttagen om anläggningen inte har strömmen som krävs för 2X22 kW.


Laddbox AURO 2x22kW, utan kabel 41 995 kr Installerat&Klart