Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller förnamn.efternamn@bildepot.se

Däckerbjudande

Boka tid

dack-1200-500

Vi hjälper dig hitta rätt däck!

På vägen handlar allt om att säkerhet och framkomlighet. Våra däck som vi säljer på Bildepån i Varberg är både säkra, slitstarka och komfortabla. Det vet vi eftersom vår däck är testade. Vi på Bildepån hjälper dig hitta rätt däck till din bil och erbjuder även däckhotell och däckskifte på Bildepåns Däckcenter, Suvindsvägen 23 i Varberg.

Ett vinterdäcks förmåga att greppa på is och snö avtar i takt med slitaget. Redan vid 4 mm mönsterdjup minskar dina möjligheter att bromsa och styra din bil på svårare underlag. Vi har många års erfarenhet om däck och vi vet vilka däck som passar bäst för din bil.

bromsning-pa-vatt-underlag-1200x500

 

 

SÄKERHET, EKONOMI OCH MILJÖEFFEKTIVITET

EU:s nya däckmärkning, som trädde i kraft från november 2012, underlättar valet av däck. Däckmärkningen fungerar ungefär på samma sätt som energieffektivitetsmärkningen för hushållsmaskiner.

Syftet med däckmärkningen är att man ska välja däck med bättre kvalitet och därmed också mer säkra däck. Enligt nya däckmärkningen kan man tydligt se klassificeringsmärkningen på all informationsmaterial om däck.

Däckmärkningen gäller dubbfria vinterdäck, men inte dubbdäck.

polttoainetaloudellisuus.jpgBränsleekonomi
Rullmotståndsklasser A-G för att bedöma däckets bränsleekonomi.

markapito.jpgVåtgrepp
Våtgreppsklasser A-G för bromssträckan på vått underlag.

ohiajomelu.jpgDäckljud
Extern ljudnivå och mätvärdet för extern ljudnivå.

eu-regler

Har du funderingar och frågor är du alltid välkommen att kontakta vårt Däckcenter, Susvindsvägen 27, VARBERG dackcenter@bildepot.se eller på tel. 0340-50 40 99 eller fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig inom kort.

 

Vi bygger nytt Däckcenter på Smältungsgatan 3B i Varberg.

Inför hjulskiftet hösten 2019 kommer ett nytt däckcenter stå klart. Byggnaden kommer innehålla ett däcklager på 1600 m2 samt verkstad och kontor på 1200 m2.
Följ vårt bygge live här…
Beräknad inflytt 1 oktober 2019.

Däckcenter

  • Max filstorlek: 2 MB.

 

 

dackhotell-1200x500

Däckhotell på Bildepån

Checka in dina däck på Varbergs största hotell! Låt oss på Bildepån i Varberg ta hand om dina sommar- eller vinterhjul när du inte använder dem. Vi tvättar dem, kollar mönsterdjup och skick. I stället för att däcken ska ta plats i garage eller källare, förvarar vi dina däck under optimala ljus- och temperaturförhållanden. Allt för att maximera däckens livslängd.

När det blir dags för hjulskifte bokar du enkelt en tid här! Där kan du enkelt och lätt välja en tid som passar din kalender. Vi kontrollerar självklart dina däcks skick innan montering, för att du ska veta att du alltid kör på säkra däck.

 

Däckhotell med Volvokort 650 kr
utan Volvokort 800 kr

 

Priserna gäller per säsong inklusive ett skifte.

 

Har du funderingar kring däckhotell eller önska boka in dina hjul hos oss gör du enkelt på nedan formulär eller kontaktar du vår Däckcenter på tel. 0340-50 40 99 eller dackcenter@bildepot.se

Däckcenter

  • Max filstorlek: 2 MB.

 

 

lufttryck_400x1200

 

 

Betala dina däck med Volvokort

Betalar du med Volvokort får du bonus på alla dina köp och du kan alltid dela upp din betalning på 4 månader – räntefritt och helt utan avgifter.

Med appen CarPay kan du dessutom lösa in din bonus i mobilen mot drivmedel på Tanka, biltvätt på Tvätta eller använda i butik och verkstad.

volvokort-carpay-150x150

 

Har du funderingar och frågor är du alltid välkommen att kontakta vårt Däckcenter, Susvindsvägen 27, VARBERG
dackcenter@bildepot.se eller på tel. 0340-50 40 99

 

Vi bygger nytt Däckcenter på Smältungsgatan 3B i Varberg.

Inför hjulskiftet hösten 2019 kommer ett nytt däckcenter stå klart. Byggnaden kommer innehålla ett däcklager på 1600 m2 samt verkstad och kontor på 1200 m2.
Följ vårt bygge live här…
Beräknad inflytt 1 oktober 2019.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Bildepåns hemsida. Godkänn Läs merPrivacy & Cookies Policy