Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller kundcenter@bildepot.se

 

Däck

Boka tid  

dack-1200-500

Vi hjälper dig hitta rätt däck!

På vägen handlar allt om att säkerhet och framkomlighet. Våra däck som vi säljer på Bildepån i Varberg är både säkra, slitstarka och komfortabla. Det vet vi eftersom vår däck är testade. Vi på Bildepån hjälper dig hitta rätt däck till din bil och erbjuder även däckhotell och däckskifte på Bildepåns Däckcenter, Suvindsvägen 23 i Varberg.

Ett vinterdäcks förmåga att greppa på is och snö avtar i takt med slitaget. Redan vid 4 mm mönsterdjup minskar dina möjligheter att bromsa och styra din bil på svårare underlag. Vi har många års erfarenhet om däck och vi vet vilka däck som passar bäst för din bil.

bromsning-pa-vatt-underlag-1200x500

 

 

SÄKERHET, EKONOMI OCH MILJÖEFFEKTIVITET

EU:s nya däckmärkning, som trädde i kraft från november 2012, underlättar valet av däck. Däckmärkningen fungerar ungefär på samma sätt som energieffektivitetsmärkningen för hushållsmaskiner.

Syftet med däckmärkningen är att man ska välja däck med bättre kvalitet och därmed också mer säkra däck. Enligt nya däckmärkningen kan man tydligt se klassificeringsmärkningen på all informationsmaterial om däck.

Däckmärkningen gäller dubbfria vinterdäck, men inte dubbdäck.

polttoainetaloudellisuus.jpgBränsleekonomi
Rullmotståndsklasser A-G för att bedöma däckets bränsleekonomi.

markapito.jpgVåtgrepp
Våtgreppsklasser A-G för bromssträckan på vått underlag.

ohiajomelu.jpgDäckljud
Extern ljudnivå och mätvärdet för extern ljudnivå.

eu-regler

Har du funderingar och frågor är du alltid välkommen att kontakta vårt Däckcenter, Susvindsvägen 27, VARBERG dackcenter@bildepot.se eller på tel. 0340-50 40 99 eller fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig inom kort.

Däckcenter

 

lufttryck_400x1200

SOMMARDÄCK – MONTERAT OCH KLART.

 

Betala dina däck med Volvokort

Betalar du med Volvokort får du bonus på alla dina köp och du kan alltid dela upp din betalning på 4 månader – räntefritt och helt utan avgifter.

Med appen CarPay kan du dessutom lösa in din bonus i mobilen mot drivmedel på Tanka, biltvätt på Tvätta eller använda i butik och verkstad.

volvokort-carpay-150x150

 

Har du funderingar och frågor är du alltid välkommen att kontakta vårt Däckcenter, Susvindsvägen 27, VARBERG
dackcenter@bildepot.se eller på tel. 0340-50 40 99