Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller förnamn.efternamn@bildepot.se

Däckskifte, hjulskifte

Däckbyte Falkenberg

Däckskifte, hjulskifte

Förvara inte dina däck hemma i Falkenberg, förvara dem på Bildepån

Vårt nya toppmoderna Däckcenter garanterar dig både smidig hantering av dina däck samtidigt som alla förhållanden blir optimala. Spara tid, arbete och utrymme på Bildepåns Däckcenter. Det är väl värt resan att köra från Falkenberg till oss för ditt däckbyte, du kan dessutom lämna kvar däcken du inte använder hos oss på vårt däckhotell.

Hos oss på Bildepån skiftar du dina däck snabbt och enkelt, sommardäck såväl som vinterdäck. Här slipper du köer, du bokar en tid som passar din kalender. Men, inte nog med det; du kan även boka plats på Bildepåns Däckhotell

I stället för att däcken ska ta plats i garage eller källare, förvarar vi dina däck under optimala ljus- och temperaturförhållanden. Vi tvättar dina däck, kollar mönsterdjup och skick. Så se till att dina däck får den extra omsorgen som behövs för att hålla dig säker på vägarna. Vi vet att det finns andra närmare Falkenberg men vi är väl värda omvägen.

Vi hjälper dig från Falkenberg att hitta rätt däck!

På vägen handlar allt om att säkerhet och framkomlighet. Däcken vi säljer på Bildepån är både säkra, slitstarka och komfortabla. Det vet vi eftersom våra däck är testade. Vi på Bildepån hjälper dig hitta rätt däck till din bil och erbjuder även däckhotell och däckskifte på Bildepåns Däckcenter, Smältugnsgatan 3 i Varberg.

Ett vinterdäcks förmåga att greppa på is och snö avtar i takt med slitaget. Redan vid 4 mm mönsterdjup minskar dina möjligheter att bromsa och styra din bil på svårare underlag. Vi har många års erfarenhet av däck och vi vet vilka som passar din bil bäst. Så åk till oss från Falkenberg och prata däck, vi ser till att ni är både nöjda och säkra på vägen.

Ta en tur från Falkenberg till Bildepån i Varberg, vi gör så mycket mer än byter dina däck.

Årstiderna växlar och däcken likaså. Hos oss på Bildepån skiftar du dina däck snabbt och enkelt.
Sommardäck såväl som vinterdäck. Här slipper du köer, du bokar enkelt en tid som passar din kalender. Så slipper du köra några onödiga vändor från Falkenberg.

Så varmt välkommen till Bildepån – Vi löser däckbytet, nya däck och däckhotellet på bästa sätt. Väl värt resan från Falkenberg!

 

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort eller ring 0340-50 40 99 eller via e-post dackcenter@bildepot.se

 

Däckcenter

  • Max filstorlek: 2 MB.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Bildepåns hemsida. Godkänn Läs merPrivacy & Cookies Policy