Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller förnamn.efternamn@bildepot.se

Carpaykort

Carpay – En enklare bilekonomi

CarPay är en kostnadsfri app från Volvofinans Bank som skapar ännu mer värde åt ditt Volvokort. I mobilen får du en smart översikt över hela din bilekonomi: från saldo och transaktioner till sparkonto, billån och leasing. Allt samlat inklusive dina bonuscheckar, redo att användas.

 

Betala ditt verkstadsbesök direkt i mobilen

Enkel betalning direkt i CarPay gör ditt verkstadsbesök smidigare. När din bil är klar hos oss får du en notis i mobilen samt en specifikation på det utförda arbetet. Gör din betalning och sen är det bara att hämta ut bilen. Enkelt och smidigt.

Ansök om kortet här!

Lös in bonus mot drivmedel& biltvätt

Varje gång du använder ditt Volvokort så får du bonuspoäng. Med appen CarPay får du en extra bonus: dina bonuscheckar finns alltid tillgängliga i mobilen och du ges möjlighet att lösa in dem mot drivmedel på Tanka eller biltvätt på Tvätta. En funktion som bara erbjuds i appen.


Få ut mer av ditt Carpaykort

För att göra ditt bilägande så enkelt och förmånligt som möjligt skapade vi Carpaykortet.

Med appen CarPay kombinerar vi kortets förmåner med en helt ny enkelhet och fler förmåner: smart översikt över hela din bilekonomi, erbjudanden direkt i mobilen samt möjlighet att lösa in din bonus mot drivmedel på Tanka eller biltvätt på Tvätta!

Har du ännu inget Carpaykort så ansöker du direkt i appen CarPay

 


1. Ladda kostnadsfritt 2. Logga in med ditt 3. Smartare
ner Carpay bank-ID bilekonomi

 

appstore-link play-link

 

Carpaykortet är idag Sveriges största bilägarkort fyllt med tjänster som gör vardagen enklare för alla oavsett märke. Kortet erbjuder rabatter som gör ditt bilägande billigare och erbjudanden som gör fritiden roligare. Det finns så många fördelar med Carpaykortet, så vi kan garantera att det finns något för alla. Med Carpaykort får du alltid drivmedelsrabatt när du tankar på Tanka och OKQ8:s stationer och gäller på bensin, diesel och etanol. Ett kort för dig som väljer att köra andra märken än Volvo och Renault. Eller som kanske faktiskt inte kör bil alls. Ansök enkelt med Mobilt BankID eller e-legitimation.

Carpaykort med Visa kostar inte ett öre att skaffa och årsavgiften är 0 kr! Fri reseförsäkring ingår när du betalar minst 75% av din resa med Carpaykort med Visa. Läs mer om kortet här!

Med ett Carpaykort har du alltid tillgång till aktuell, klar och tydlig information om dina bilkostnader. Informationen är dessutom samlad på ett ställe, vilket ger dig som kortinnehavare en god översikt.

Du kan samla alla bilutgifter på en enda räkning som du betalar månadsvis: Drivmedel, parkering, försäkring, reparationer, service, delar och annat. När du tankar med kortet på Volvohandelns egna tankstationer får du ett av marknadens lägsta drivmedelspriser!

Bonus på allt!

Nu får alla bonus! Det räcker att du har Carpaykort! Varje gång du betalar med Carpaykortet hos oss, får du upp till 1,5 bonuspoäng per krona. När du når 5000 poäng får du automatiskt hem en värdecheck på 50 kr som du kan använda hos oss. Och skaffar du Carpaykort med Visa får du poäng var helst i världen du använder kortet!

Lite längre, för samma pengar

Med Carpaykort tankar du alltid till ett lägre pris på TANKA. Rabatten är f.n. 10 öre per liter på bensin, etanol E85 och diesel och dras automatisk från stationens skyltade pris.

Carpaykortet gäller även på landets alla OKQ8 -stationer, så du har aldrig långt till ett tankställe var du än befinner dig. När du betalar i Volvo-handelns butiker eller verkstäder kan du dela upp köpet på fyra månader utan kostnad för ränta eller avgifter. Vill du betala på längre tid kan du använda din kortkredit.

Ansök om kortet här!

Upptäck fördelarna med e-faktura du också!

Ett säkert och enkelt sätt att vara snäll mot miljön och långsiktigt hållbar . Men det är också enkelt eftersom dina uppgifter för att göra betalningen redan är ifyllda. Du slipper krångliga OCR-nummer, referenser och undviker fel i din betalning. Dessutom kan du betala räkningen var du än befinner dig samtidigt som du får kontroll över att den kommit in – och är betald.

Testa själv hur smidigt det är att samla alla dina räkningar på samma ställe med bara några klick.

Så här enkelt skaffar du e-faktura:

  • Logga in på din internetbank
  • Sök upp Volvofinans Bank och välj det alternativ som gäller dig:kort privat, lån och leasing, kort företag eller fleet.
  • Anmäl e-faktura genom att fylla i formuläret

Sedan är din anmälan klar och din faktura kommer som en e-faktura framöver.

En smartare bilekonomi helt enkelt!

CarPay. För ett liv i rörelse.

Carpay är den digitala plånboken, kortet och tjänsten som ger dig full översikt över din bilekonomi. Samla alla dina bilkostnader digitalt och få bonus på varje köp. Smidigt, säkert och förmånligt.

300 kr rabatt
Ansök om CarPaykort nu och få 300 kr att använda på Tanka och Tvätta, i verkstaden och butiken. Med andra ord till det du önskar. Gäller när du ansöker om ett CarPaykort hos oss genom att maila hej@bildepot.se och skriv ”Rekrytering Carpay 300” i ämnesraden.

 

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Bildepåns hemsida. Godkänn Läs merPrivacy & Cookies Policy