Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller förnamn.efternamn@bildepot.se

 

Carpay

Carpay – En enklare bilekonomi

CarPay är en kostnadsfri app från Volvofinans Bank som skapar ännu mer värde åt ditt Volvokort. I mobilen får du en smart översikt över hela din bilekonomi: från saldo och transaktioner till sparkonto, billån och leasing. Allt samlat inklusive dina bonuscheckar, redo att användas.

 

Betala ditt verkstadsbesök direkt i mobilen

Enkel betalning direkt i CarPay gör ditt verkstadsbesök smidigare. När din bil är klar hos oss får du en notis i mobilen samt en specifikation på det utförda arbetet. Gör din betalning och sen är det bara att hämta ut bilen. Enkelt och smidigt.

Se hur du gör här…

.

Lös in bonus mot drivmedel& biltvätt

Varje gång du använder ditt Volvokort så får du bonuspoäng. Med appen CarPay får du en extra bonus: dina bonuscheckar finns alltid tillgängliga i mobilen och du ges möjlighet att lösa in dem mot drivmedel på Tanka eller biltvätt på Tvätta. En funktion som bara erbjuds i appen.

Få ut mer av ditt Volvokort

För att göra ditt bilägande så enkelt och förmånligt som möjligt skapade vi Volvokortet.

Med appen CarPay kombinerar vi kortets förmåner med en helt ny enkelhet och fler förmåner: smart översikt över hela din bilekonomi, erbjudanden direkt i mobilen samt möjlighet att lösa in din bonus mot drivmedel på Tanka eller biltvätt på Tvätta!

Har du ännu inget Volvokort så ansöker du direkt i CarPay

 


1. Ladda kostnadsfritt 2. Logga in med ditt 3. Smartare
ner Carpay bank-ID bilekonomi

 

appstore-link play-link

volvokort_500x1200

 

Volvokort/Renaultkort är idag Sveriges största bilägarkort fyllt med tjänster som gör vardagen enklare för alla oavsett märke. Kortet erbjuder rabatter som gör ditt bilägande billigare och erbjudanden som gör fritiden roligare. Det finns så många fördelar med Volvokortet, så vi kan garantera att det finns något för alla. Med Volvokort får du alltid drivmedelsrabatt när du tankar på Tanka och OKQ8:s stationer och gäller på bensin, diesel och etanol. Och du vet väl att du inte behöver äga en Volvo för att ha ett Volvokort? Ansök enkelt med Mobilt BankID eller e-legitimation.

Volvokort med Visa kostar inte ett öre att skaffa och årsavgiften är 0 kr! Fri reseförsäkring ingår när du betalar minst 75% av din resa med Volvokort med Visa. Läs mer om kortet här!

Med ett Volvokort har du alltid tillgång till aktuell, klar och tydlig information om dina bilkostnader. Informationen är dessutom samlad på ett ställe, vilket ger dig som kortinnehavare en god översikt.

Du kan samla alla bilutgifter på en enda räkning som du betalar månadsvis: Drivmedel, parkering, försäkring, reparationer, service, delar och annat. När du tankar med kortet på Volvohandelns egna tankstationer får du ett av marknadens lägsta drivmedelspriser!

Bonus på allt!

Nu får alla bonus! Det räcker att du har Volvokort! Varje gång du betalar med Volvokortet hos oss, får du upp till 1,5 bonuspoäng per krona. När du når 5000 poäng får du automatiskt hem en värdecheck på 50 kr som du kan använda hos oss. Och skaffar du Volvokort med Visa får du poäng var helst i världen du använder kortet!

Lite längre, för samma pengar

Med Volvokort tankar du alltid till ett lägre pris på TANKA. Rabatten är f.n. 10 öre per liter på bensin, etanol E85 och diesel och dras automatisk från stationens skyltade pris.

Volvokortet gäller även på landets alla OKQ8 -stationer, så du har aldrig långt till ett tankställe var du än befinner dig. När du betalar i Volvo-handelns butiker eller verkstäder kan du dela upp köpet på fyra månader utan kostnad för ränta eller avgifter. Vill du betala på längre tid kan du använda din kortkredit.

Ansök om kortet här!