Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller förnamn.efternamn@bildepot.se

 

Bildepån Bildelning

bildelning bildepån

Vi på Bildepån är alltid nyfikna på nya sätt att hjälpa våra kunder och alla er som bor och verkar i vår vackra stad. Vi är därför extra glada, att med start i oktober kunna erbjuda Bildelning som ett komplement till vårt redan breda utbud av produkter och tjänster.

Bilpool, bildelning, carsharing… det finns många olika uttryck som alla syftar på samma sak, nämligen att flera personer delar användning av ett eller flera fordon. Genom den framväxande delningsekonomin minskar klimatpåverkan och ofta även kostnaderna för att bruka en specifik produkt.

Enkelt att använda
Bildepån Bildelning är en tjänst som är väldigt enkel att använda. Användaren bokar sin bil via en app och låser upp bilen med mobiltelefonen. Tjänsten är oerhört flexibel och lättanvänd! Vi jobbar i första hand med elbilar, t.ex. Renault Zoe, men tjänsten är teknikneutral och fungerar till de flesta bilar och transportbilar.


Bildepån Bildelning passar alldeles perfekt för bostadsrättsföreningar, företag med utspritt behov av bil, hotell eller kanske ett villaområde. Du kanske har en idé vi inte ens tänkt på?

Beroende av vilka behov ni har och hur ni tänker er att fordonet kommer att användas, skapar vi den prismodell som passar bäst. Någon kanske ska ha en högre fast avgift och en lägre rörlig, för någon passar en timdebitering och för en tredje en kombination av kilometer- och timdebitering.

bildelning bildepån

Är du intresserad av att veta mer om hur Bildepån Bildelning fungerar?

Ta kontakt med Robert idag!

Robert Nordenskär
0340-50 40 10
robert.nordenskar@bildepot.se