Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller kundcenter@bildepot.se

 

26 november, 2018

Se Louise Hoffsten i Varberg

Den 8e februari 2019 kommer Louise Hoffsten till Arena Varberg. Köp biljetter till spelningen hos oss på Bildepån för endast 395 kr/st (Ord. pris 595 kr) Max 4 st biljetter/kund.Erbjudandet gäller kunder med Bildepånkort (Volvo-/Renaultkort). Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Först till kvarn!

 

Dörrarna öppnar kl. 17.00 på Arena Varberg, spelningen börjar kl. 19.30. För mer information besök www.arenavarberg.se.

Har du inget Bildepånkort? Vi hjälper dig givetvis att teckna ett kort kostnadsfritt hos oss. Med Bildepånkort får du drivmedels- och tvättrabatt och flera andra fantastiska erbjudanden. Kortet är helt kostnadsfritt och utan årsavgifter, du får bonus på alla dina köp. Läs mer här!

 

Louise Hoffsten beskrivs som folkkär och Sveriges bluesdrottning. Hon både förtjänar och lever upp till dem båda. Med sin respektingivande 30-åriga solokarriär har hon, förutom blues, även omfamnat genrer som rock, visa, folkmusik och jazz och spelat sig in i publikens hjärta.

Trots att Louise Hoffsten mer eller mindre ständigt turnerat så var det flera år sedan hon spelade med en klassisk bandsättning- och äntligen är det dags! Låtar från hela hennes karriär levereras här på det sätt som många vant sig att höra dem: rösten, munspel, trummor, bas och glimrande gitarrer.

Louise Hoffsten släppte nyligen singeln Lovesick och är högaktuell som en av årets medverkande artister i programmet Så mycket bättre.