Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller förnamn.efternamn@bildepot.se

Polestar, rullalogga, varberg, gata bil kör fram. Solsken
8 juni, 2001

Rulla med Bildepån

Tillsammans med Månsson Fastigheter erbjuder vi alla boende i Kvarnliden ett fritt medlemskap i 12 mån (värde 1 188 kr).
Det betyder att du får en lägre kostnad per timma och kilometer när du vill använda våra bilar. Självklart gäller det lägre priset på alla Rulla-orter i hela Sverige.

Hos Rulla har du inga bindningstider. I priset ingår drivmedel, försäkring, tvätt av bil m.m. Dessutom ingår självriskelliminering, vilket innebär att du inte behöver betala någon självrisk vid skada på bilen (förutsatt att försäkringsbolaget godkänner skadan).

Månadskostnad – 0 kr (ord pris 99 kr/mån)

Per timma Dygn Tre dygn
Liten 65 kr/tim 695 kr 1 195 kr
Mellan 75 kr/tim 795 kr 1 395 kr
Stor 85 kr/tim 895 kr 1 595 kr
Premium 100 kr/tim 995 kr 1 795 kr
Kilometer 2 kr 2 kr 2 kr

 

Aktivera erbjudandet

För att kunna nyttja erbjudandet, behöver du skapa ett Rulla-konto och därefter maila oss på rulla@bildepot.se. Skriv din mailadress och att du bor i Kvarnliden.

Vi laddar ditt konto med extra körglädje.
Vi kommer dessutom att ladda ditt konto med 300 kr att köra för, om du besöker oss på grillkvällen som anordnas i juni. Separat inbjudan har gått ut från Månsson Fastigheter.

 

Så funkar det

Det är enkelt att börja Rulla med Bildepån. Allt du behöver är appen.

1. Ladda ner appen och registrera ditt körkort och betalkort.

2. Var våra bilar är parkerade ser du enkelt i appen. Välj den plats och bil som passar dig och klicka på Boka.

3. Din digitala bilnyckel blir synlig i appen 5 minuter innan din bokning startar. Tryck på knappen LÅS UPP och sedan är du redo för nya upplevelser.

4. När bokningstiden är slut parkerar du bilen på samma ställe som du hämtade upp bilen på. Lämna alltid tillbaka bilen med minst kvarts tank (Gäller både el och andra drivmedel). Drivmedel ingår i priset och tankkort ligger i bilen.

 


Nu har du möjlighet att på ett enkelt och flexibelt sätt få tillgång till en bil just när du behöver det! Med många år i ryggen som bilhandlare har vi en bred och lång erfarenhet utav att hjälpa våra företagskunder och privatkunder med att hitta enkla och smidiga lösningar för bilpool, bildelning och carsharing. Ladda ner appen för att börjar rulla med oss redan idag!

Alltid nära dig
För att det ska vara smidigt och enkelt att börja Rulla med Bildepån hittar du våra bilar på utvalda platser i Varberg. Bilarna är hybrider och rena elbilar i olika storlekar. Se våra tillgängliga bilmodeller och boka din bil gör du genom att ladda ner appen Rulla till din telefon. I appen ser du också vart våra är placerade.

 

 

Kom i kontakt med oss!

rulla@bildepot.se
0340-50 40 10

 


*Fri månadsavgift i 12 månader gäller vid registrering senast 31 augusti 2022.

 

 

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Bildepåns hemsida. Godkänn Läs merPrivacy & Cookies Policy