Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller förnamn.efternamn@bildepot.se

 

30 maj, 2017

Våga gå din egen väg

Är du hantverkare, butiksägare, litet eller medelstort företag, lokal myndighet eller storkund? Vi har bilar och tjänster utvecklade för din verklighet. Vi kan hjälpa dig att få verksamheten att växa. Vårt erbjudande handlar om mer än bilen – vi har utgått från affärslivets vardag, för att göra den så enkel som möjligt. Det är vårt sätt att hjälpa dig på vägen till framgång.

Våga gå din egen väg – vi hjälper dig göra resan enklare
Vägen till framgång presenteras av Renault

Att gå framåt genom back to basics

Jenny och Matildas företag hade vuxit snabbt, men passionen hade försvunnit på vägen. De återvände till ursprunget – bara de två – och kände sig mer lyckade än innan.

Passionen tog honom hela vägen

Frederiks högsta dröm var att sy kläder – allt annat än ett framtidsyrke. Efter en lång uppförsbacke driver han nu ett mycket populärt skrädderi i Stockholm.

Från en ensam cell till stor publik

Karin Volo satt oskyldig i amerikanskt fängelse – i fyra år. Nu använder hon erfarenheterna till något positivt, att förbättra människors liv.

Renault tjänstebil för företag och anställda

Med en tjänstebil från Renault är du redo för en bra dag på jobbet. Du kör med hög komfort och låga driftkostnader. Du betalar samma belopp varje månad. Och du vet att du har gjort en bra affär. Din nya Renault har ett totalpris inklusive extrautrustning som ligger under 7,5 basbelopp.

En del säger tjänstebil, andra säger förmånsbil. Oavsett namn har det aldrig har varit så billigt som nu att köra tjänstebil. Faktum är antalet förmånsbilar slår rekord för femte året i rad. Det betyder att fler företagare och anställda ser fördelarna med en tjänstebil jämfört med att köpa och äga en bil.

Med Renaults tjänstebilspaket får du mer bil för mindre förmånsvärde. Bilmodeller som passar lika bra i tjänsten som på fritiden. Välutrustade, med försäkring och serviceavtal. Renaultkortet är dessutom laddat med rabatt på drivmedel för de första tre månadernas körning. Vill du lära dig mer om vad det innebär att ha en tjänstebil kan du fortsätta längre ned ner på sidan. Där kan du läsa om vad som gäller för dig som är företagare och för dig som är anställd.

 

Renault – Din pålitliga företagspartner

Vi vill först och främst vara en pålitlig och seriös partner till ditt företag. Något som borgar för detta är vår storlek. Renault är en av världens äldsta och största biltillverkare. Runt om i Sverige har vi 180 verkstäder som kan ge ditt företag och dina förare snabb och effektiv service oavsett behov. Genom våra olika leasingalternativ erbjuder vi den kompetens och finansiella styrka som krävs för att ge ditt företag de bästa villkoren och skräddarsydda finanslösningar för de flesta behov.
Vårt avtal innebär:

Inga avgifter, varken uppläggnings- eller aviavgifter.
Företaget slipper binda kapital • Enkel budgetering
50% av momsen är avdragsgill
Välj mellan fast eller rörlig ränta
Låg försäkringspremie i Renault Försäkring.
Samla företagets bilkostnader på Volvokort för enklare budgetering och uppföljning
Så säger pressen:

”Vi har provkört den franska utmanaren i tjänstebilsklassen. Ett intressant alternativ som ska stångas om tjänstebilskunderna”
Aftonbladet den 2 juni 2016

Kontakta våra säljare och boka en provkörning direkt!

Varmt välkommen att kontakta oss med tankar och funderingar!

 

Samuel Svenningsson
Säljare Ford
0340-50 40 19
samuel.svenningsson@bildepot.se

 

Mats Lewin
Säljare Renault/Dacia
0340-50 40 11
mats.lewin@bildepot.se

Tobias Thors
Säljare Renault/Dacia
0340-50 40 13
tobias.thors@bildepot.se