Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller förnamn.efternamn@bildepot.se

Renault Arkana i ett parkeringshus, kör, betongstolpar i bakgrunden, svart bil i fart
14 juli, 2022

Nya Renault Arkana

Renault ARKANA – hybrid by nature

Arkana är en ny SUV med hybridteknik från Formel 1™ sportig, rymlig och mångsidig, precis som du.RENAULT ARKANA FÅR UTMÄRKELSEN ”BÄST-I-TEST”

Teknikens Värld har testat 5 hybridbilar i olika storleksklasser. Arkana placerar sig i toppen. ”Arkana var rymlig och bränslesnål i vårt test”, ”Trots hög sittställning är det gott om utrymme till taket”, ”Knä- och fotutrymme är godkänt och klädselvalet med skinn och alcantara är riktigt trivsamt”, ”Arkana vinner i kraft av goda bruksegenskaper och snål drivlina”, ”Riktigt rimlig prissättning i förhållande till bilstorlek. Finns även med billigare motorer”, ”Godkänt älgtest, bra krockbetyg och mycket säkerhetsutrustning som standard”

Källa: Teknikens Värld, nr 23/2021


 

Arkana E-Tech hybrid

Med inspiration hämtad från motorsporten erbjuder E-Tech-hybridtekniken den perfekta blandningen av prestanda och effektivitet. Inne i stan kan du alltid starta med eldrift och köra upp till 80 % av tiden på el. Minska bränsleförbrukningen med upp till 40 % jämfört med en motsvarande bensinmotor.
Den regenerativa bromsningen laddar automatiskt batteriet i din Arkana E-Tech-hybrid medan du kör. Den pigga accelerationen gör körningen till ett nöje oavsett situation. Arkana E-Tech-hybriden anpassar sig till alla dina körbehov.

 

Prisexempel:

Motor hk CO2 (g/km) WLTP Förbruk. (l/100 km) WLTP Växellåda Equilibre  Techno E-Tech Engineered
E-TECH Hybrid
Ordinarie pris 145 108 4,77 Smart multimode automat 357 900 kr 385 900 kr
Kampanjpris 145 108 4,77 Smart multimode automat 347 900 kr* 375 900 kr*

 

Renault ARKANA – hybrid by nature

I augusti är nya Arkana här, en helt ny SUV med hybridteknik från Formel 1™ sportig, rymlig och mångsidig, precis som du.

 

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Bildepåns hemsida. Godkänn Läs merPrivacy & Cookies Policy