Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller kundcenter@bildepot.se

 

23 maj, 2019

Boka originalservice hos oss så bjuder vi på drivmedel*

Vissa saker blir bara bättre med åren. 

För oss är det viktigt att din Volvo fortsätter att fungera som den ska, oavsett årsmodell. Våra Servicetekniker har specialutbildning på Volvo och använder bara säkra och pålitliga Volvo Originaldelar. Dessutom ingår fri uppdatering till den senaste mjukvaran och ett års Volvo Assistans. Självklart får du även ett års garanti på servicen. När servicekostnaden dras på ditt Volvokort får du bonus som du kan lösa in direkt via appen CarPay.

Just nu bjuder vi på 70 öre i rabatt/ liter i 100 liter när du utför din originalservice hos oss*.
Varmt välkommen att boka din service här…

 

*Gäller under hela 2019 och för dig som har en Volvo av årsmodell 2015 eller äldre samt när du betalar med Carpay. Uppge kod Service70 i fältet reparation när du bokar. 

 

 

Varför originalservice? 

Volvo Assistans
Som en extra trygghet ingår Volvo Assistans (värde 495:-) i ett år fram till dess att bilen är tio år. Skulle du få problem på vägen ordnar vi med allt från däckbyte till bärgning och boende.
Läs mer

Alltid Volvo Originaldelar
Hos oss sker alla reparationer med Volvo Originaldelar. Delarna är tillverkade efter samma specifikationer som när din bil var ny vilket garanterar hög kvalitet och säkerhet.

Läs mer

Personlig Servicetekniker
Din Personliga Servicetekniker är expert på din bil och vet vad den behöver. Det minskar risken för missförstånd och gör att serviceinlämningen blir smidig.

Läs mer

Fria uppdateringar
Vid en Volvo Originalservice ingår alltid fria uppdateringar av mjukvaran. Det säkerställer bästa möjliga driftsäkerhet och körupplevelse.

 

Räntefri delbetalning

Volvokort och CarPay gör livet med bilen lite enklare och mer förmånligt. Du kan till exempel betala ditt verkstadsbesök hos oss med mobilen och dela upp betalningen på fyra månader – ingen ränta, inga avgifter. Du får dessutom bonus på dina köp som du kan lösa in i CarPay när du tankar på Tanka.

Läs mer om Volvokort och CarPay…