Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller förnamn.efternamn@bildepot.se

Sponsring

Vi på Bildepån har sedan starten i mitten av 20-talet värnat om det lokala. Detta gör vi inte bara genom att erbjuda bra priser samt fördelaktiga tjänster och villkor, utan också genom att sponsra lokala föreningar och organisationer. Vi har en stor bredd av partners som vi stöttar; allt från fotbollsföreningar, motorklubbar till handikappidrott och välgörande ändamål. Genom sponsring hoppas vi på Bildepån att kunna bidra till en utveckling av lokala föreningar och organisationer. Vi värnar helt enkelt om det lokala. Därför är det också viktigt för oss på Bildepån att samarbetet karaktäriseras av god kvalitet och seriositet.

 

 

 

Våra samarbetspartners

 

akulla-skidallians  varbergs-sim-logga galtabacks-bk
varbergsloppet  vbggif-logo-converted boislogo_farg
 vbg-rullskidskoklubb
 ok-nackhe

  BK Veteranerna  vbg-idrottshistoriska

Ansök här

Sponsring

”En mycket omtyckt och uppskattad partner som med sitt engagemang både i och utanför bassängen är en viktig del i Varbergs Sims utveckling”

Karin Rolofsson, Varbergs sim

Åkulla Skidallians har under flera år haft en utmärkt samarbete med Bildepån i Varberg. Detta samarbete håller vi på att utveckla ytterligare genom Barnens Vasalopp där Bildepån, Coop Forum och Varbergs Sparbank driver ett gemensamt projekt. Vi upplever det mycket spännande och utmanande att samarbeta med Bildepån.

Bertil Johannson Sponsoransvarig

Bildepån är för HK Varberg en viktig ungdomspartner i vårt långsiktiga arbete att utveckla vår förening både mot bredd och elit.

Hasse Karlsson, HK Varberg

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Bildepåns hemsida. Godkänn Läs merPrivacy & Cookies Policy