Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller förnamn.efternamn@bildepot.se

 

Tillsammans vill vi skapa en skön känsla som är värd att delas med andra och längta efter!

Företaget

Bildepån i Varberg är ett familjeägt företag inom bilhandel med en flermärkesstrategi som vill göra skillnad och inspirera genom innovativa möten mellan människor. Bildepån representerar Volvo personbilar, lastbilar och bussar samt Renault, Dacia och Ford personbilar och transportbilar och har ett komplett utbud av produkter och tjänster för att underlätta billivet. Bildepån har omkring 110 anställda och en årlig omsättning på ca 550 miljoner kronor. Förutom kärnverksamheten äger och förvaltar koncernen ett antal fastigheter i Varberg.
Kännetecknande för oss på Bildepån är att vi gärna tänker nytt, vill utvecklas och hela tiden se möjligheter. Vi gillar när det händer och tror på delaktighet, samarbete och öppenhet i kombination med eget ansvar. Vi sätter stor tilltro till våra medarbetarteam då vi vet att samarbete skapar de bästa resultaten och ett härligt arbetsklimat. Vi har ett aktivt utvecklings- och förbättringsarbete där alla medarbetare kraftsamlar kring våra mål och utmaningar.

Vision
Tillsammans vill vi skapa en skön känsla som är värd att delas med andra och längta efter

Vår ambition är att alla som funderar på sitt billiv ska ha Bildepån i tankarna och se oss som en självklar partner. Vi vill erbjuda rätt lösning vid rätt tillfälle på ett innovativt, inspirerande och ansvarsfullt sätt för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.
Vi tycker att vi verkar i världens roligaste bransch, och vi brinner för att förenkla våra kunders bilnyttjande och liv. Vi gör det med vår tekniska kompetens, med vår miljö i fokus och framförallt med ett stort hjärta. Tillsammans vill vi bygga ett Bildepån, där man vill jobba och tipsa sina vänner om att jobba här, och där kunderna trivs så bra att det ska kännas positivt att komma tillbaka.

Affärsidé – Ett Depåstopp
Vi erbjuder kundanpassade helhetslösningar för bilnyttjandet