Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller förnamn.efternamn@bildepot.se

Vi vill få härliga kollegor

Vi satsar långsiktigt och vi vill ligga i framkant i vår bransch. Vår målsättning är att säkerställa ett hållbart och lönsamt företag över tid. Vår största framgångsfaktor är våra medarbetare som jobbar här och visar omtanke om varandra och våra kunder. Vi tror på öppenhet, delaktighet i kombination med stort eget ansvar. Vi strävar efter att förenkla vårt arbete, vara modiga och våga prova nya lösningar för att ständigt utveckla affären och kundresan. Vi vill ha högt i tak i diskussioner och förväntar oss att alla deltar och tar egna initiativ. Vi vet att genom samarbete hittar vi de bästa lösningarna.

Tillsammans leder vi utvecklingen av morgondagens mobilitetslösningar. 

Hos oss får du

En spännande och utvecklande resa där du blir viktig i vår organisation.  Ett förmånspaket med bl.a. personalrabatt, försäkringsrabatt, hobbykvällar, möjlighet att hyra bil – släp – takbox – buss, mobiltelefon, friskvårdsbidrag, kurser, föreläsningar, teamaktiviteter. Om du gillar att träna har vi vårt eget gym!
Som anställd kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Möt Glenn och Sara som jobbar hos oss

 

Nu söker vi

BILSKADETEKNIKER


Bilskadetekniker, plåttekniker, lacktekniker ja kärt arbete har många namn som vi säger. Men oavsett vilken av dessa roller du känner matchar in på dig så är det kanske just dig vi letar efter. För oss är passionen, drivet och kunskapen viktigare än din exakta rollbeskrivning där du är just idag. Läs mer om tjänsten här och vänta inte, ta första klivet mot att bli en del i vårt fantastiska Bildepåteam redan idag.

Om Tjänsten
Som bilskadetekniker (plåt- och lacktekniker) är du en del i ett lagarbete kring skadeprocessen, du arbetar med att reparera krockskadade bilar. Du arbetar i nära samarbete med Skaderådgivare och dina kollegor. 
Hos oss får du arbeta i en helt ny toppmodern skadeverkstad/anläggning. 

Om Dig 

 • Du har fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri och lackering eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • B-körkort
 • Du vill och är intresserad av att arbeta i team 
 • Du är mål- & resultatorienterad

För mer information kontakta  

Henrik Silversjö tfn. 0340-20 30 82 henrik.silversjo@bildepot.se
Christina Svensson tfn. 0340-50 40 86 christina.svensson@bildepot.se 

Skriftlig ansökan (personligt brev och CV) mejlas till christina.svensson@bildepot.se
Vi vill ha din ansökan senast 30 september. Rekrytering sker löpande. 

 

 


 

Nu söker vi

PERSONLIG SERVICETEKNIKER Renault/Dacia

 

Vi är måna om varandra och att vi har det trivsamt runt oss, det tror vi bidrar till att vi har roligare på jobbet. Vi satsar långsiktigt och anser att det är mycket viktigt att vi ligger i framkant i vår bransch. Vår målsättning är att säkerställa ett hållbart och lönsamt företag över tid.  
Vår största framgångsfaktor är våra medarbetare. Vi vill ha högt i tak och diskussioner och förväntar oss att alla deltar, tar egna initiativ och hämtar information i våra polices. Vi vet att genom samarbete hittar vi de bästa lösningarna.  

Om Tjänsten 

Som Personlig Servicetekniker ansvarar du för all kontakt mot kunden och service av deras bilar. Syftet med rollen som Personlig Servicetekniker är att skapa en nära och personlig relation mellan kund och teknikern. 
I ditt dagliga arbete i verkstaden tidsbokar du, genomför service och reparationer, fakturerar och följer upp. Du har ett nära samarbete med verkstadscoach, övriga tekniker i teamet och supportorganisation.  

Du styr helt enkelt över din egen dag! 

Om Dig 

 • Du har fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri och lackering eller motsvarande arbetslivserfarenhet 
 • B-körkort 
 • Du vill och är intresse av att arbeta i team  
 • Du är mål- & resultatorienterad 

Vi erbjuder 

 • En arbetsplats i helt nyrenoverade lokaler 
 • Ett förmånspaket med bl.a. personalrabatt, försäkringsrabatt, hobbykvällar, möjlighet att hyra bil – släp – takbox – buss, mobiltelefon, friskvårdsbidrag, kurser, föreläsningar, teamaktiviteter. Om du gillar att träna har vi vårt eget gym!  
 • Som anställd kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.  

För mer informationkontakta  

Pelle Hemmingsson tfn. 0340-50 40 31 pelle.hemmingsson@bildepot.se 

Skriftlig ansökan (personligt brev och CV) mejlas till christina.svensson@bildepot.se
Vi vill ha din ansökan senast 30 september. Rekrytering sker löpande. 

 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. 

 

Är du vår nästa medarbetare?

Om du är intresserad av att jobba hos oss är du alltid välkommen att skicka en öppen ansökan till oss på christina.svensson@bildepot.se eller Bildepån, Box 1308, 432 37 VARBERG.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Bildepåns hemsida. Godkänn Läs merPrivacy & Cookies Policy