Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller kundcenter@bildepot.se

 

Bildepån verkar i världens roligaste bransch, där vi vill förenkla för våra kunders bilägande och vardag. Vi gör det med kompetens, teknik och ett stort hjärta. Tillsammans vill vi bygga ett Bildepån där man vill jobba och där kunderna trivs.
Är du serviceminded och tycker om att träffa människor? Framtidens verkstad kännetecknas av moderna miljöer och ett utpräglat servicetänk. Det handlar inte längre om att bara ta hand om din bil, utan även ge dig som kund bästa tänkbara service.

Vi söker till Bildepån

Personlig Servicetekniker

Vi söker en person där de huvudsakliga arbetsuppgifterna är att självständigt reparera och ge service till våra kunder och deras bilar. I det dagliga jobbet ingår kundkontakt med egna kunder, göra tidsbokningar, ställa diagnoser på bilar samt fakturering. Du styr din egen dag helt enkelt. Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och B-körkort. Vi värdesätter att du har social kompetens, är ansvarstagande, initiativrik, noggrann och van vid högt tempo. En självgående mekaniker med erfarenhet av kundkontakt ser vi som mycket positivt!

För mer information kontakta Servicemarknadschef, Morgan Leding tfn. 0340-50 40 36 eller morgan.leding@bildepot.se

Skriftlig ansökan (personligt brev och CV) mailas till christina.svensson@bildepot.se
Vi vill ha din ansökan senast 15 dec. Rekrytering sker löpande.
Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Varmt välkommen med din ansökan!

 


 

 

 

Är du vår nästa medarbetare?

Om du är intresserad av att jobba hos oss är du alltid välkommen att skicka en öppen ansökan till oss på bildepot@bildepot.se eller Bildepån, Box 1308, 432 37 VARBERG.

Välkommen med din ansökan!