Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller kundcenter@bildepot.se

 

12 oktober, 2018

Nya Ford Transit Custom

Transit Custom har alltid varit känd för sin robusta kvalitet, funktionalitet och tillförlitlighet. Nu erbjuder den ett ännu större utbud av dels innovativa funktioner och smart teknik, dels ökad effektivitet, överlägsen design och hantverksskicklighet. Resultatet: du kan se fram emot att sätta dig bakom ratten på en skåpbil som är mer raffinerad och sofistikerad än någonsin.

 

Se alla våra Ford Transit Custom i lager…

Mer kraft, färre utsläpp
Tack vare våra avancerade Ford EcoBlue 2,0-litersmotorer är nya Transit Custom rustad att uppfylla de tuffa nya utsläppsnormerna Euro Stage 6, vilket skär ner på utsläppen och dina driftskostnader på samma gång. De här motorerna är kanske mindre än Duratorq-motorerna på 2,2-liter, men förbluffande nog är de mer kraftfulla.

Nya SYNC 3. För en enkel handsfreeupplevelse
Ford SYNC 3 är ett avancerat system som håller dig uppkopplad och styr din telefon, dina musikval och ditt navigeringssystem. Du kan antingen använda röstkommandona eller 8” färgpekskärmen med nyp- och svepfunktion för en ännu mer intuitiv navigering. Samtidigt kan Live Traffic hjälpa dig att undvika trafikstockningar. Du kan till och med ringa upp någon av de listade lokala restaurangerna genom att helt enkelt säga “Jag är hungrig”.

Håller din släpvagn i en rak linje
Trailer Sway Control upptäcker ”självsvängning” eller släpvagnsgungning och sänker fordonets hastighet för att lösa problemet, vilket ger dig mer kontroll när du kör med släp. Systemet bromsar bilen genom att minska motorns vridmoment och gradvis öka bromstrycket på alla hjul.

Klassledande lastutrymme
Nya Transit Custom kan utan problem transportera standardskivor på 2,4 x 1,2 m liggandes platt på golvet, eller tre europapallar. Tack vare det praktiska och förbättrade lastutrymmet rymmer den dessutom föremål som är upp till 3,4 meter (L2) långa utan att det hindrar användningen av framsätena. Totalt erbjuder skåpbilen ett lastutrymme på sex kubikmeter med en mellanvägg monterad – och det är ändå bara den korta hjulbasmodellen (L1). Den långa hjulbasversionen (L2) erbjuder 6,8 kubikmeter. Transit Custom har också den bredaste skjutdörrsöppningen för bilar i denna klass. Skjutdörrarna har också en ny kontrollmekanism som ser till att de alltid hålls öppna vid lastning.

Skåp
Transit Custom Skåp är en funktionell lastbärare, med stålmellanvägg i full höjd och bredd (glasat eller oglasat) som skiljer lastutrymmet från kupén, och med två eller tre platser fram. Du kan välja mellan en eller två skjutdörrar och mellan gångjärnsupphängda bakdörrar eller en baklucka.

Dubbelhytt i Skåp
Precis som med skåpbilsmodellen kan du välja mellan två eller tre säten fram. Dessutom finns i modellen Dubbelhytt i skåp en extra fast rad med tre platser bakom framsätena. Den andra sätesraden separeras i sin tur från lastutrymmet genom ett fast glasskott.

Kombi
Transit Custom Kombi är väldigt mångsidig, här finns över 30 olika sätt att arrangera sätena. Den har ett flexibelt baksätessystem med två baksätes rader med plats för tre personer i varje rad. Upp till nio personer får plats totalt när alla säten används. Säten kan fällas undan för att ta upp mindre plats. Och det går snabbt och enkelt att skapa ett generöst lastutrymme: bara fäll ner ett eller flera av de bakre sätena och flytta dem framåt, tills de sitter precis bakom den andra raden.

Kom förbi vårt transportbilscenter eller boka tid med våra säljare så hjälper vi dig att hitta transportbilen för din arbetsdag. 

Ludvig Olsson
Säljare Transportbiln
0340-50 40 21
ludvig.olsson@bildepot.se

Stig Johansson
Säljare Transportbil
0340-50 40 20
stig.johansson@bildepot.se