Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller förnamn.efternamn@bildepot.se

Ford Puma på väg inne i stad
14 maj, 2020

Nya Ford Puma

Konstruerad för att hjälpa dig få ut det mesta möjliga av ditt moderna liv. Den har en innovativ människocentrerad design, djärv SUV-stil utvändigt och en sofistikerad hybriddrivlina.
Ford Puma söker inte din uppmärksamhet – den kräver det i tysthet.

 

Privatleasing från 2 795 kr/mån*

Privatleasing Hybrid 2 995 kr/mån*

Rekomenderat ordinarie pris från 247 700 kr.

 

FINNS NU FÖR PROVKÖRNING

 

Teknik som gör körningen till ett nöje

Ford Puma har en mängd innovativa funktioner utformade för att förbättra din körglädje. Det är till exempel valbara körlägen och Ford Co-Pilot 360, en imponerande uppsättning tekniker som arbetar tillsammans för att hantera acceleration, bromsning och till och med styrning. Här ingår adaptiv farthållare, krockavvärjningssystem och styrhjälpsystem som alla håller ett vakande öga på vägen framför dig och varnar för potentiella faror.

Den perfekta balansen

Inte bara snygg att se på, utan även smart. Ford Pumas kupé sveper in dig i snygg design och skinnklädd förfining. Framsätena har korsryggstöd och massagefunktion för extra komfort. Ljusa interiördetaljer höjer känslan av en sofistikerad stil. En mängd smarta funktioner och innovativ teknik ger dig samtidigt full kontroll. Från den digitala instrumentpanelen på 12,3 tum och den avancerade 8 tums pekskärmen till en mängd ytterligare tjänster och funktioner som är tillgängliga via ditt SYNC 3-infotainmentsystem och FordPass Connects inbäddade modem. Varje del har designats för att göra din körning så behaglig som möjligt.

Kontakta oss!

Välkommen att kontakta någon av våra säljare om du har funderingar. Du kan enkelt boka en provkörning eller boka möte med säljare som passar din kalender. Klicka här!

Samuel Svenningsson

Säljare begagnatcenter

Samuel Svenningsson
Säljare Ford
0340-50 40 19
samuel.svenningsson@bildepot.se

Claes Svensson
Säljare Begagnat
0340-50 40 16
claes.svensson@bildepot.se

 

 

 

Bränsledeklaration bl. körning: Puma ST-Line 1.0T EcoBoost, WLTP: 5,6-5,8 l/100km, CO₂ 127-132 g/km. Miljöklass Euro 6d-temp. Garanti gäller 5 år/1 0 000mil. *Privatleasing via Ford Credit. Puma ST-Line 1.0T EcoBoost 125 hk 2795 kr/ mån. Puma ST-Line 1,0T EcoBoost Hybrid 155 hk 2995 kr/mån. Mån.kost. inkl. service. Finansiering baserat på 0kr kontantinsats, 36mån., 3000mil samt garanterat restvärde. Övermil och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Kostnader för försäkring, skatt, vinterhjul samt administrationsavgift 55kr och uppläggningskostnad 695kr (engångskostnad) tillkommer. Återförsäljaren garanterar restvärdet. En rörlig leasingavgift. Går inte att kombinera med andra rabatter och erbjudanden. Gäller ordertecknat per 31/3-2020. Med reservation för felskrivningar och eventuella prisjusteringar.