Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller kundcenter@bildepot.se

 

1 november, 2018

Helt nya Ford FOCUS!

Nya Focus sätter dig och ditt liv i första hand – med avancerad uppkoppling och exceptionell säkerhets- och förarhjälpsteknik. Nya Ford Focus har smart design och generöst utrymme. Allt för att du ska få en enklare, roligare och tryggare resa. Kom in och provkör nya Focus – utvecklad för dig.

Nya Ford FOCUS har utsetts till ”Bäst i test” enligt Teknikens Värld 30 aug, 2018.

 

Kampanjpris från

179 900 kr
(Ord. pris 189 900 kr)

 

Privatleasing från
2 295 kr/mån*

 

 

 

 

Teknik med ett syfte
Helt nya Focus är konstruerad för att förbättra din körupplevelse på alla sätt. Den här bilen av nästa generation är fullpackad med avancerade funktioner som förarhjälpstekniker, t. ex adaptiv farthållare med auto stop-start och aktivt filövervakningssystem samt aktiv parkeringsassistans 2. Tillsammans hjälper dessa smarta tekniker till med acceleration, bromsning och även styrning. Det är teknik som är så bekväm och användbar att du kommer att undra hur du någonsin kunnat klara dig utan dem.

Bekväm och uppkopplad
Rena linjer, en snygg layout och ett sofistikerat utseende. Interiören i nya Focus är mer bekväm, rymlig och elegant än någonsin tidigare. Och nu kan du och din bil vara uppkopplade var du än befinner dig. Nya FordPass Connect-modemet som tillval ger dig en serie ovärderliga funktioner som trafikinformation, Wi-Fi-surfzon2 och eCall3. Ladda ner FordPass-appen på din smartphone så får du tillgång till ännu fler FordPass Connect-funktioner. Till exempel låsning och upplåsning på distans, start på distans (endast automatväxel), hitta din bil och mycket mer.

Kraften du vill ha och effektiviteten du behöver
Helt nya Focus finns med ett antal kraftfulla och mycket bränsleekonomiska motorer som alla finns med en 8-växlad automatlåda eller en 6-växlad manuell växellåda. Exteriördesignen har även skulpterats för att skapa en form som är både atletisk och aerodynamisk samtidigt som den bidrar till ännu bättre effektivitet.

Din säkerhet. Vår prioritet.
En serie smarta tekniker är utformade för att skydda dig, din familj och andra trafikanter. Till exempel autobroms och Pre-Collision Assist med upptäckt av gångtrafikanter och cyklister, kan varna dig för potentiella kollisioner och även automatiskt slå på bromsarna om du inte reagerar i tid.

Var sak har sin plats
Den helt nya interiören utnyttjar varje kvadratmillimeter för att ge dig en mer mångsidig Focus. Det finns generöst med utrymme för huvud, ben och armbågar i både fram- och baksäte så att även dina längsta passagerare kommer att sitta bekvämt. Baksätena kan delas 60/40 och vikas ner nästan helt för att maximera bagageutrymmet. Det finns även ett justerbart lastgolv i bagageluckan som kan höjas för att ge dig ett dolt förvaringsutrymme eller sänkas för att utöka lastutrymmet.

Ladda när du kör
Interiören i Focus är designad för att maximera utrymme och bekvämlighet. Det stora mediefacket framför växelspaken är stor nog även för de största smartmobilerna. Och med den trådlösa laddningen för kompatibla smartmobiler3 har det aldrig varit enklare att se till att dina enheter alltid är klara att använda.

Bränsledeklaration blandad körning: Ford Focus 3,5–5,0 l/100 km. CO2 91–136 g/km. Garanti 5 år eller 10 000 mil. Miljöklass Euro 6.2. Månadskostnaden från 2 295 kr/månad avser Ford Focus Titanium 125 hk, introduktionspris från 192 900 kr (ord. pris 218 900 kr). Baserat på 1 500 mil per år, maxperiod 36 månader. Lokalt 3 års serviceavtal ingår. Kostnader för skatt och vinterhjul tillkommer. 6 månader fri försäkring via Ford Försäkring. Lokala avvikelser kan förekomma. Återförsäljaren garanterar restvärdet. Gäller bilar som är ordertecknade av kund senast 30/9 2018. Det här är en rekommenderad kampanj och gäller endast hos de Fordåterförsäljare som deltar i kampanjen. En rörlig leasingavgift, uppläggningskostnad 595 kr samt 45 kr i administrationsavgift tillkommer. Priset gäller endast vid finansiering via Ford Credit. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för felskrivningar och prisändringar. ** Första förhöjd hyra 20%, 36 mån, restvärde 43, 58%.  

 

Välkommen in eller slå en signal så berättar vi gärna mer.

 

Boka din provkörning här!