Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller förnamn.efternamn@bildepot.se

 

ford explorer laddhybrid
21 november, 2019

Nya Ford Explorer Laddhybrid

Nya Ford Explorer har konstruerats med precision för att ge den optimala körupplevelsen i en SUV.  Med en sofistikerad laddhybriddrivlina ger det en sömlös kombination av prestanda och effektivitet. Välkommen in till Susvindsvägen 17.

ford explorer laddhybrid bildepån varberg

Nya Ford Explorer är den största, mest förfinade och mest kapabla SUV som Ford någonsin har sålt i Europa. Det är också Fords första SUV som finns som ett laddhybridfordon. En avancerad laddhybriddrivlina samverkar med en turboladdad V6 EcoBoost-motor på 3,0 liter för att ge 450 hk och enastående effektivitet. Motorn är sammankopplad med en intelligent 10-växlad automatlåda för att ge god kördynamik oavsett om du kör i bergen eller kör på motorvägen.

ford explorer bildepån varberg

ford explorer bildepån varberg

Nya Ford Explorer rymmer upp till sju personer som kan sitta lyxigt och bekvämt. En noggrant framtagen interiör och toppmodern teknik hjälper till att göra varje resa till ett nöje, oavsett var i bilen du sitter. Till och med när varje säte är upptaget finns det fortfarande plats för två kompletta uppsättningar golfklubbor bakom den tredje raden. Om du fäller ner sätena finns det ett generöst förvaringsutrymme på 2 274 liter så att du enkelt kan ta med allt du behöver för en weekendresa eller ett längre äventyr.

Välkommen in till Samuel så berättar han gärna mer.

Samuel Svenningsson

Samuel Svenningsson
Säljare Ford
0340-50 40 19
samuel.svenningsson@bildepot.se