Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller förnamn.efternamn@bildepot.se

 

8 maj, 2019

Nu finns Ford Mondeo som Hybrid!

Nu har Ford Mondeo Hybrid kombi kommit! Helgen den 11 och 12 maj har vi premiär, både lördag och söndag. Nya Mondeo Hybrid har två kraftkällor, en konventionell bensinmotor och en batteridriven elektrisk motor.

Systemet växlar automatiskt mellan motorerna, eller använder en kombination eller båda, för att ge en perfekt blandning av kraft och effektivitet. För att göra hela systemet ännu effektivare, upptar regenerativ bromsupptagning upp till 90% av den energi som normalt förloras genom bromsning, och återvinns sedan för att ladda högspänningsbatteriet.

 

Företagsnettopris

332 900 kr*

 

Företagsleasing

1 759 kr*

Ladda i farten

Smart konstruktion i nya Mondeo Hybrid innebär att det inte finns någon anledning att ladda din bil från elnätet. Regenerativa bromsar fångar energin som annars slösas bort när du trycker på bromsen och använder den sedan för att ladda batteriet. Bensinmotorn driver sedan en generator som skickar tillbaka energin till batteriet. Det gör det möjligt för din Mondeo att växla till elkraft när du behöver maximal effektivitet.

Designad för att minska utsläpp och på så vis också spara pengar

Intelligent design, smart teknik och precisionskonstruktion optimerar fördelarna med ett elhybridfordon (HEV). Hybridtekniken vet när det är bäst att växla från bensin till el. Resultatet är en smidig lyhörd prestanda, en spännande körupplevelse och en kombinerad bränsleförbrukning på bara 4,2 liter/100 km.

*Erbjudandet gäller fram till 2019-09-30. Kontakta våra säljare för mer information kring företagsleasing och företagspriser.

Vill du veta mer om Ford Mondeo Hybrid? Kontakta Alexander och Samuel redan idag!

Alexander Rask
Säljare Ford
0340-20 30 80
alexander.rask@bildepot.se

Samuel Svenningsson
Säljare Ford
0340-50 40 19
samuel.svenningsson@bildepot.se