Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller förnamn.efternamn@bildepot.se

Rulla Renault zoe parkerad, stripad bil med Rulla logga
7 oktober, 2020

Bildepån tillsammans med svensk Volvo- och Renaulthandel lanserar bildelningstjänsten Rulla

7 oktober 2020

Bildepån tillsammans med ytterligare 50 återförsäljare inom svensk Volvo- och Renaulthandel lanserar nu gemensamt en ny bildelningstjänst som fått namnet Rulla. Bildepån i Varberg kommer att kunna erbjuda Rulla genom ett nationellt koncept med beräknad start i första kvartalet 2021.

Rulla kommer vara en stationsbaserad tjänst, vilket betyder att bilen hämtas och lämnas på samma plats. Initialt lanseras tjänsten i fyra städer: Borås, Jönköping, Umeå, och Varberg. Redan under kommande kvartal ansluter ytterligare städer.

– Vi ser en ökad efterfrågan i marknaden för mobilitetstjänster både på företags- och privatsidan säger Anna Andersson, VD för Bildepån i Varberg och tillägger; – Vi har under våren testat liknande tjänster och det har slagit väl ut säger Anna Andersson, VD på Bildepån.

Arbetet med att skapa bildelningstjänsten Rulla initierades som ett framtidsprojekt under hösten 2019. Med målsättningen att vara en del av mobilitetsutvecklingen i Sverige så är det ett gediget arbete som nu tar form via ett antal piloter för att få kundreaktioner i ett tidigt skede. Kompetensen och den långa erfarenheten inom Svensk Volvo- och Renaulthandel av allt som rör kundbeteende och bilkunskap är en självklar styrka i detta sammanhang för att skapa en lönsam affär. Rulla, som komplement till försäljning, innebär därför en unik möjlighet att skräddarsy lösningar efter kunders önskemål.

– Våra kunder ska känna sig trygga i att kunna vända sig till oss och få hjälp med sina mobilitetsbehov, säger Robert Nordenskär, ansvarig för Rulla på Bildepån i Varberg. Vi är kända på den lokala marknaden och står sedan länge för en trygghet runt biltjänster och bilägande.

Svensk Volvo- och Renaulthandel bildades 1953 och är en intresseorganisation för ett 50-tal svenska återförsäljare av Volvo personbilar, lastvagnar och bussar samt av Renault och Dacia personbilar och transportbilar. Föreningens medlemmar bedriver verksamhet inom bilhandel, serviceverkstäder, skadereparationer och tillhandahållande av olika mobilitetstjänster. Medlemmarna finns på ca 265 platser i Sverige, står för ca 25% av nybilsmarknaden och servar mer än 1 miljon kunder.

Vid frågor kontakta Anna Andersson, VD på Bildepån i Varberg 0340-50 40 01 eller Robert Nordenskär, Ansvarig för Rulla på Bildepån 0340-50 40 10.

 

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Bildepåns hemsida. Godkänn Läs merPrivacy & Cookies Policy