Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller förnamn.efternamn@bildepot.se

11 december, 2018

Bildepån och Volvo Car Sverige ingår samarbetsavtal med Peder Skrivares skola

Peder Skrivares skola har ingått ett trepartsavtal med Volvo Car Sverige och Bildepån Varberg. Samarbetet ska bland annat säkra kvaliteten på fordons- och transportprogrammet, öka intresset och matcha branschens verklighet. Peder Skrivares skola är en av 10 andra gymnasieskolor i Sverige som ingår ett trepartsavtal med Volvo Car Sverige och en Volvohandlare, i detta fall Bildepån. Avtalet innebär bland annat fortbildning av lärare, tillgång till nya utbildningsbilar och utbildningsportaler för lärare, samarbete kring de ”mjuka värden” som finns, studiebesök, förberedelser inför arbetsplatsförlagt lärande etc.

En invigning av samarbetet kommer att hållas den 7 februari mellan 1500-1730 där det är öppet för allmänheten från 1630.

Positivt för alla parter

Alla tre parterna gläds åt avtalet

Tobias Ramstedt rektor Fordonstekniskt program:
För oss är det en unik möjlighet att kunna leda fordonsutbildningen in i framtiden. Genom samarbetet får vi tillgång till den senaste tekniken, unik möjlighet till fortbildning för våra skickliga lärare samt bättre kunskap om hur vi skall forma vår utbildning för att möta framtidens behov.

Linnea Larsson arbetar med strategisk rekrytering Verkstad på Volvo Cars Sweden:
Då dagens bilar utvecklas med ny teknik och mjukvara är det viktigt att skolan utbildar elever till den yrkesverklighet som de går vidare till. Genom samarbetet ger Volvo Cars skolan möjlighet att fortbilda lärare och elever i dagens teknik, säger Linnea Larsson.

Morgan Leding Servicemarknadschef Bildepån:
Motorbranschen har en sämre tillväxt av kompetens och vi Bildepån vill säkra upp och bidra inför framtiden säger Morgan Leding, Servicemarknadschef på Bildepån.
Det är viktigt att vi är med och tillför utvecklingen hur kundresan ser ut, såsom kundvård, moderna verkstadsprocesser, verkstadssytem samt senaste biltekniken i form av en ny Volvobil.
Vi vill erbjuda eleverna en utbildningsmiljö i form av arbetsplatser  som motsvarar miljön i modern Volvoverkstad tillägger Morgan Leding.
Vi ser med tillförsikt framemot ett samarbete där flera aktörer tar ansvar.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Bildepåns hemsida. Godkänn Läs merPrivacy & Cookies Policy