Renault i Varberg

Letar du efter din nya Renault? Den hittar du hos oss på Bildepån. Här kan du se alla erbjudanden och kampanjer som är aktuella på Renault. Vilken storlek passar dig? Det finns många att välja mellan.

Nya Renault i lager

  CLIO, CAPTUR och MEGANE - redo för dig

  Hitta bilen just du behöver. Upptäck till exempel vår populära citybil Clio, den mångsidiga suven Captur, eller vår rymliga kombi Megane, som har plats för hela familjen.

  Privatlesing från 2 790 kr* inkl. 3 år fri service.

  Välj till vinterhjul för endast 199 kr/mån*.

  Nya Megane E-Tech Electric är Renaults senaste tillskott i helelektriskt utförande

  Nya Megane E-Tech Electric är Renaults senaste tillskott i helelektriskt utförande och är en av sju nominerade till Car of the Year 2022. Det är en modern elbil som klarar 0-100 kilometer i timmen på 7,4 sekunder med en maxfart på 160 kilometer i timmen och en räckvidd på upp till 47 mil per laddning. En bil som andas livfullhet och spontanitet.

  RENAULT - PASSION FOR LIFE

  Med motorsporten som grund erbjuder Renault innovativa lösningar och fransk design som sticker ut.

  Renault Privatleasing

  Renault Relax Privatleasing är finansieringsformen för dig som vill ha ett enkelt och bekymmersfritt bilägande. Du leasar din Renault i normalt tre år  och i din månadskostnad ingår service, vägassistans och en körsträcka på 1000 mil/år.

  Helt nya Renault Arkana

  Renault ARKANA – hybrid by nature I augusti är nya Arkana här, en helt ny SUV med hybridteknik från Formel 1™ sportig, rymlig och mångsidig, precis som du.   EN SPORTIG OCH RYMLIG SUV, OCH EN EXKLUSIV R.S. LINE-VERSION Arkanas unika design erbjuder en slank profil, hög markfrigång och en förstklassig interiör. I R.S. Line-versionen […]

  Vi finns på plats för dig

  Varmt välkommen att kontakta oss