KÖPA BEGAGNAD BIL I VARBERG

Köp begagnad bil hos oss på Bildepån i Varberg

Begagnade bilar i lager

  Bildepåns Nyårskarameller

  Med Bildepåns Nyårskarameller ger vi dig möjligheten att köpa en begagnad bil till kampanjpris. Alla våra bilar är noggrannt testade för att du ska kunna vara trygg med ditt bilköp. Vi lämnar minst tre månaders garanti på våra begagnade bilar och vi har ett stort utbud att välja bland.

  Våra duktiga och kompetenta säljare kan bilmarknaden på sina fem fingrar

  Våra bilsäljare i Varberg lyssnar när du berättar om ditt bilägande. Hur kör du? Vad använder du bilen till? Hur många är ni? Sedan utvärderar de din information och rekommenderar ett eller flera alternativ, som de tror kan lösa dina behov. Vi vill ge dig all hjälp och service du behöver vid bilaffären. Vi ser till att du får rätt modell med rätt utrustningsnivå och till ett bra pris. För oss är det viktigt att du är nöjd både med ditt val och med våra råd.

  Vi ger dig bästa möjliga hjälp

  Våra säljare lägger stor vikt vid att följa utvecklingen på marknaden. Givetvis vad gäller våra egna modeller, men också alla andra märken. Allt för att kunna svara på dina frågor och ge dig bästa möjliga hjälp. Alla våra begagnade bilar i Varberg är noga testade och vi ger dig 1 -års förlängd begagnatgaranti från leveransdatum eller max 1500 mil (vilket som först inträffar). Om du väljer att finansiera ditt köp via Volvofinans, försäkras bilen genom Volvia och du får ett tecknat Volvokort. Via ditt Volvokort kan du sköta hela ditt bilägande, från finansiering och försäkring till service, tvätt och tankning. Enkelt och bekvämt.

  VOLVO SELEKT

  Volvo Selekt är en bil som både ser ut och känns som en helt ny Volvo, men till priset av en begagnad bil. Volvo Selekt är noga utvalda begagnade Volvobilar som är kontrollerade och certifierade. Bilarna är max fem år gamla och du får 24 månaders nybilsgaranti. I priset ingår även 24 månader Volvo On Call samt Volvo Assistans. Endast för privatpersoner. Garantin gäller ej vid vidareförsäljning.

  Bildepåns premiumpaket

  Missa inte vårt Premiumpaket som är fullmatat med förmåner och rabatter för dig som köper en begagnad bil hos oss.

  Här får du bland annat:

  • 10% rabatt på service hos oss på Bildepån
  • Lyx Tvättabonnemang i 4 mån (värde 2 196 kr)
  • En fri säsong däckhotell (värde 690 kr)
  • 10% på försäkring

  Kontakt

  Varmt välkommen att kontakta oss