Rulla med Bildepån – bil när du behöver det

Nyttja bil när du behöver, en timma, en dag eller en weekend. Rulla är en bildelningspool i Varberg som du kan nyttja när du vill, allt du behöver är appen Rulla.

Rulla med Bildepån

Vi på Bildepån är alltid nyfikna på nya sätt att hjälpa våra kunder och alla er som bor och verkar i vår vackra stad. Vi är därför extra glada, att vara en av de första aktörerna som erbjuder bildelning i Varberg. Under en tid har vi haft bildelning på prov och från den 1 mars 2021 erbjuder vi bildelning genom Rulla, ett gemensamt koncept från Sveriges Volvo- och Renaulthandlare.

Bilpool, bildelning, carsharing… det finns många olika uttryck som alla syftar på samma sak, nämligen att flera personer delar på användningen av ett eller flera fordon. Genom den framväxande delningsekonomin minskar klimatpåverkan och ofta även kostnaderna för att bruka en specifik produkt.

Enkelt att använda
Rulla med Bildepån är en tjänst som är väldigt enkel att använda. Användaren bokar sin bil via en app och låser upp bilen med mobiltelefonen. Tjänsten är oerhört flexibel och lättanvänd! Vi jobbar i första hand med elbilar, t.ex. Renault Zoe, men tjänsten är teknikneutral och fungerar till de flesta bilar och transportbilar.

LADDA NER APPEN RULLA

Kom igång direkt. Ladda ner appen Rulla här.

Börja Rulla!

Sedan den 1 mars 2021 erbjuder vi Rulla i Varberg! Du kan ladda ner appen Rulla (där appar finns) och börja Rulla redan idag.
Kolla in vår film här nedan för att se hur enkelt det är att använda Rulla.
Läs mer www.rulla.se

Är du intresserad av att veta mer om hur Bildepån Bildelning fungerar?

Ta kontakt med oss idag!
0340-40075
rulla@bildepot.se