Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller förnamn.efternamn@bildepot.se

 

bildepåndagarna 2019 varberg kampanj erbjudanden
8 november, 2019

Bildepåndagarna

Bildepån slår upp hela huset på Däckcenter, i bilhallen och även verkstäderna. Det blir fika, gratis kontroller på din bil i verkstan, segwaytävling och rundvandring på däckcenter, bokar du service, bilvård, solfilm eller anmäler skada på fordon på plats får du en lyxtvätt värde 349 kr. Det är lansering av nya Renault Clio. Bildepån stöttar även Mustaschkampen genom att skänka 10 kr per tvätt/tankning som görs under hela helgen! En helg fylld med godsaker ni inte vill missa.

Öppet Hus på Bildepåns nya Däckcenter

På vårt nya Däckcenter på Smältugnsgatan 3 är det Öppet hus med rundvandring och fika. Besök Varbergs största hotell. Ta chansen att se allt bakom kulisserna och alla de 6 750 platserna. Ny rundvandring startar varje halvtimma både lör kl 10-14 och sön 12-15, den 9 och 10 november.

Vi har vårt Bilvårdscenter och Skadecenter på plats på Däckcenter med erbjudanden till dig som bilägare. Vi hjälper dig med skadeanmälan i Volvias app eller bokning av bilvård eller solfilm, vilket också ger dig en gratis tvätt på Bildepåns Bilspa!

Bildepån nya däckcenter varberg


Helt nya Renault Clio

Äntligen är nya Renault Clio här! Denna helgen finns våra säljare på plats för att visa upp den nya bilen och den finns nu också redo för provkörning.

Är du också intresserad av den nya småbilsfavoriten? Kolla in priser och mer information här.

nya renault clio bildepån varberg


Specialpris på Bildepån Winter Edition Volvo V90 och V90 Cross Country

Just nu har vi specialkampanj på Volvo V90 och Volvo V90 Cross Country med automat, klimatpaket och vinterhjul är inkluderat i priset. Erbjudandet gäller tom. 14 november 2019 och endast på Bildepån. Läs mer och se priser här. 

volvo bildepån varberg öppethelgVerkstäderna har öppet – För alla våra märken!

Kör du Volvo, Ford, Renault eller Dacia? Hela denna helgen är det öppet på våra verkstäder och du kan få gratis kontroller på din bil. Du får gratis kontroll på dina däck, torkarblad, kylar- och bromsvätska både lör kl 10-14 och sön kl 12-15, den 9 och 10 november.

Boka service – få biltvätt

Bokar du en service denna helgen får du en biltvätt gratis den dagen du sedan besöker oss för din bokade service. Gäller för alla våra märken!

ford och renault verkstad bildepån varberg

ford kuga e85 bildepån varberg

Nya Ford Kuga Ecoboost!

Att köra på etanol minskar påverkan på både miljön och privatekonomin. Visste du till exempel att klimatpåverkan halveras om man kör på det höginblandade E85 jämfört med vanlig bensin? Det i kombination med lägre vägskatt gör bilen
inte bara smart för miljön men även för din plånbok. Kom in denna helg och testa själv. Läs mer om Ford Kuga och Etanol här.

Ford Focus Active

Focus Active kommer med teknologi som är ny för klassen. Den hjälper dig att parkera, den ser till att du håller dig i rätt fil, den läser av hastighetsskyltarna åt dig och den kör själv, med start och stopp, i trafikköer. Provkör den hos din närmsta återförsäljare och upplev framtidens komfort och säkerhet. Läs mer om Focus Active här.

ford focus active


Nya Volvo XC90

Elektrifierade drivlinor, smarta uppkopplade tjänster, en unik känsla för skandinaviskt hantverk och innovativ teknik – det är nya Volvo XC90. Laddhybriden T8 Recharge har förbättrad batterikapacitet så att du kan köra längre på el, med mindre påverkan.

bildepån varberg volvo XC90


Vi stöttar Mustaschkampen!

Vi ger 10 kr varje gång någon tvättar eller tankar hos oss hela helgen den 9 och 10 november. Var med oss och stötta kampen mot prostatacancer tillsammans med Bildepån.

tanka bildepån varberg

tvätta bildepån varberg