Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller förnamn.efternamn@bildepot.se

24 juli, 2018

Bilbarnstolar

Alla barn har rätt att åka säkert i bilen. Därför finns det bilbarnstolar för barnets alla åldrar – från spädbarn när ni åker hem från sjukhuset för första gången till 10-åringen som sitter på bälteskudde. Det finns en hel del saker att tänka på vid köp av bilbarnstol. Börja med att testa bilbarnstolen på plats i bilen för att mäta upp benutrymme och lutning för ditt barns bästa komfort. Olika bilbarnstolar kräver olika mycket plats. Det är extra viktigt att bilstolen monteras på rätt sätt och att den anpassas till barnets ålder och vikt. Tänk på att läsa instruktionsboken noggrant och följ anvisningarna. Glöm inte att koppla ur krockkudden om barnstolen placeras i framsätet.

Läs mer om hur du kan ge ditt barn en trygg och säker bilresa här.

Som en extra trygghet har Volvia tagit fram en försökring för barn i bil. Försäkringen ingår när du köper en Volvo bilbarnstol. Den är kostnadsfri och utan självrisk. Läs mer om försäkringen här.

Barnstol – babyskydd

Ett bakåtvänt babyskydd som är utformat för att spädbarn ska åka både skönt och säkert. Passar barn från 0 – 1 år eller mellan 1 och 13 kg. Med ett stort bärhandtag är det enkelt att lasta i och ur barnstolen. Nackstödet kan ställas in framifrån. Iso-fix bas tillkommer vid montering med isofixfästen. Läs mer om Iso-fix HÄR.

Pris 3 020:-

Pris Iso-fix 1600:-


 

Bilbarnsstol

Barnstol – bakåtvänd

Denna bakåtvända bilbarnstol har generöst benutrymme och många lutningslägen. Bilbarnstolen ger ditt barn optimal komfort och säkerhet och passar åldern 9 månader till 6 år eller 9 och 25 kg. Med en kompakt konstruktion och låg vikt är bilbarnstolen enkel att installera och justera.

Pris 4 290:-


 

Bältesstol

Barnstol – bältesstol

Bältesstolen är utformad för barn mellan 4 och 10 år eller mellan 15 och 36 kg. Bilstolens säkerhet är extra hög tack vare höga sidopaneler och axelskydd.

Pris 3 020:-


 

Bälteskudde

Barnstol – bälteskudde 

Volvos bälteskudde med integrerat ryggstöd är utformad för barn mellan 4 och 10 år eller mellan 15 och 36 kg. Bältesstolen hjälper säkerhetsbältet att sitta rätt. Nackstödet kan ställas in för vila och har 5 olika lägen.

Pris bälteskudde 1 170:-

Pris ryggstöd 1 430:-

bälteskudde

bälteskudde

 

Barnstol – bälteskudde 

En lätt och smidig bilbarnskudde som är enkel att ta med på resan. Kudden är godkänd i enlighet med ECE R44 rev 04 för barn som väger mellan 15 och 36 kg. Kan monteras på alla platser i bilen med trepunktsbälte, utan airbag. Klädsel går att ta av och tvättas i 30 grader.

Pris 229:-

 

Varmt välkommen till vår butik på Susvindsvägen 17!

Alla barn har rätt att åka säkert i bilen. Därför finns det bilbarnstolar för barnets alla åldrar. Som en extra trygghet ingår försäkringen Barn i bil när du köper en Volvo bilbarnstol hos oss.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Bildepåns hemsida. Godkänn Läs merPrivacy & Cookies Policy