Värva en vän och du belönas med en hel månad gratis guldabonnemang

Vill du spara pengar samtidigt som du hjälper en vän?  Nu har du chansen att få en månad gratis guldabonnemang på Bildepån genom att värva en vän som inte har haft tvättabonnemang de senaste sex månaderna på Bildepåns bilspa. Men det är inte allt - för att kunna värva behöver du själv ha ett befintligt tvättabonnemang. Så se till att vara den första i din vänkrets att skaffa ett tvättabonnemang redan idag!

Att tvätta sin bil är en viktig del av att hålla den i toppskick. Med Bildepåns tvättabonnemang kan du njuta av bekvämligheten att ha en ren och glänsande bil när du vill, utan att behöva tänka på de dyra engångsavgifterna. Men varför inte dela fördelarna med en vän?

Genom att värva en vän utan tvättabonnemang på Bildepån hjälper du inte bara dem att spara pengar utan belönas även själv med en hel månad gratis guldabonnemang (värde 549 kr).

Värvning är en win-win-situation. Dina vänner kommer att tacka dig för att du introducerar dem till ett kostnadseffektivt och bekvämt sätt att hålla sina bilar rena och fräscha. Samtidigt får du chansen att förstärka vänskapsbanden och njuta av ännu fler förmåner.

Så, se till att vara den första i din vänkrets att skaffa ett tvättabonnemang på Bildepån och börja sedan värva. Ju fler vänner du värvar, desto mer belönas du. Värva 2 vänner och få 2 månader gratis guldabonnemang. Värva 3 vänner och få 3 månader och så vidare. Det finns ingen gräns för hur mycket du kan spara och hur mycket lyx du kan uppleva.

Med guldabonnemanget får du tillgång till ännu fler förmåner, vilket gör att du kan få ut det mesta av din biltvättupplevelse.

Klicka på knappen nedan och fyll i formuläret med kontaktuppgifter till dig och din vän, så återkopplar vi när allt är klart.

Frågor?

Kontakta oss om du har funderingar eller frågor kring Tvätta och våra tjänster.
LARS-IVAR KOLLBERG
LARS-IVAR KOLLBERG
Kvalitets- och Miljösamordnare, Tvätta, Affärsområdeschef
Bildepån
Per-Olof Olandersson
Per-Olof Olandersson
Tvätta
Bildepån