Tvättabonnemang

Tvätta bilen upp till 8 gånger/ månad till en fast kostnad.

Tvättabonnemang i Bildepåns Bilspa

Genom att sköta om din bil och hålla den ren genom att tvätta den regelbundet så bibehåller du värdet på bilen mycket bättre.  Nu erbjuder vi tvättabonnemang i vårt moderna och effektiva Bilspa.

Tvättabonnemang passar både privatperson och företag

  • Renare bil – med tvättabonnemang får du en renare bil. Du kan tvätta bilen 8 gånger per månad.
  • Fast lågt pris – från 59 kr per tvätt. Samma låga pris varje månad.

Du väljer vilket abonnemang som passar dig: Guld för 549 kr/mån eller Silver för 349 kr/mån. Du slipper både köer och att kliva ur bilen. Med tvättabonnemang så känner vår kameraavläsning igen ditt registreringsnummer så du kan smidigt glida in i tvätten och luta dig tillbaka. Effektivare än så blir det inte!

Välj mellan följande abonnemang:

Skaffa Tvättabonnemang nu

Ladda ner appen Tvätta biltvätt här genom att scanna QR koden eller klicka på länken här.

Villkor

Tvättabonnemang tecknas om minst tre månaders avtalstid. En månads uppsägningstid. Alla priser är inkl moms för privatpersoner och exklusive moms för juridisk person/företag. Första inbetalningen är för två månader. Den dagen du väljer att avsluta avtalet, får du tillbaka en månadskostnad

Takbox = För bilar med utrustning på tak eller takbox som sticker fram över vindruta. Välj mjuktvätt, anpassar efter din utrustning på taket.

Taxi = Välj Mjuk utan borstar. Endast högtryckstvätt på taket.

Gratis dammsugning och mattvätt - Tvättar du bilen i vårt Bilspa ingår alltid dammsugning och mattvätt för dig som vill göra bilen fin även invändigt. Perfekt för taxibolag, körskolebilar, företagsbilar att hålla bilen representativ och ge ett bra intryck för passagerarna.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar i programmen.