Tvätta bilen svanenmärkt på Bildepåns biltvätt i Varberg

Välkommen att tvätta bilen hos oss i Varberg.

Biltvätt för både bilen och miljö på Bildepån i Varberg

Kör in i Bildepåns biltvätt i Varberg, lägg i friläge, luta dig tillbaka och slappna av medan bilen passerar genom tvättgatan. Några minuter senare rullar du ut från den modernaste tvättanläggningen i Varberg, med en ren bil och ett rent samvete. Du kan stanna i bilen hela tiden, såvida du inte passar på att besöka vår gör-det själv-anläggning intill.

Hitta till oss!

Vi finns på Susvindsvägen 21 i Varberg och har du frågor? tel. 0340-50 40 00

Hållbarhet i fokus

Hållbarhetsarbetet är viktigt för Bildepån i Varberg, vi har alla ett gemensamt ansvar för att lämna över en välfungerande och frisk värld till kommande generationer. Därför har vi investerat i en helt ny anläggning för biltvätt, som möter Svanen-märkningens höga krav, utan att ge avkall på kvaliteten. Bildepåns biltvättar minskar utsläppen av skadliga ämnen med 90 procent, jämfört med en orenad biltvätt. Resursförbrukningen är ytterst effektiv: vi återvinner regnvatten, får värme och elektricitet från egna solpaneler och belysningen sker naturligtvis med energisnåla LED-lampor.

Vi har alla ett gemensamt ansvar för att lämna över en välfungerande och frisk värld till kommande generationer. Därför investerar vi i en helt ny anläggning för biltvätt, som möter Svanen-märkningens höga krav, utan att ge avkall på kvaliteten. Bildepåns bilspa minskar utsläppen av skadliga ämnen med 90 procent, jämfört med en orenad biltvätt. Resursförbrukningen är ytterst effektiv: vi återvinner regnvatten, får värme och elektricitet från egna solpaneler och belysningen sker naturligtvis med energisnåla LED-lampor.

Vårt Bilspa är konstruerat för standardbilar med standardutrustning. För ombyggda bilar, eller bilar med extrautrustning som inte är original t.ex. fälgar, kan vi inte ta ansvar för eventuella skador som uppkommer vid tvätt.

Greenium – ett tvättmedel gjort på växter

Vi bestämde oss för att göra skillnad på riktigt. Hållbarhetsarbetet är viktigt för oss och vi har alla ett gemensamt ansvar för att lämna över en välfungerande och frisk värld till kommande generationer. Vi investerade i en helt ny anläggning för biltvätt 2016 som möter Svanen-märkningens höga krav, utan att ge avkall på kvaliteten. Bildepåns tvättar minskar utsläppen av skadliga ämnen med 90 procent, jämfört med en orenad biltvätt. Resursförbrukningen är ytterst effektiv: vi återvinner regnvatten, får värme och elektricitet från egna solpaneler och belysningen sker naturligtvis med energisnåla LED-lampor. Vårt mål är att erbjuda våra kunder Varbergs bästa och grönaste biltvätt.

Nu tar vi nästa steg och vår biltvätt och våra Gör-det-själv-platser är bland de första i Sverige med det växtbaserade tvättmedlet Greenium, som har upp till 95% lägre miljöpåverkan jämfört med traditionella petroleumbaserade produkter. Samtidigt som de i många fall är 40% effektivare. Resultatet blir bättre glans i lacken, med minimal miljöpåverkan.

Men är det lika effektivt som petroleumbaserad rengöring? Faktum är att Greenium visat sig vara mycket effektivare än traditionella produkter. Bland annat blev borstmotståndet 37% lägre, vilket är mer skonsamt mot lacken och glansen upplevdes bättre. Mindre slitage och snyggare resultat helt enkelt. Utan att behöva öka dosering eller verkningstid.

95% mindre miljöpåverkan 37% lägre borstmotstånd 40% bättre glans i lacken

Tvätta bilen med mobilen

Med appen Tvätta Biltvätt behöver du inte ens lämna bilen för att tvätta den. Du kan enkelt kolla hur lång kö det är, välja tvättprogram och betala säkert med några klick. Appen är självklart gratis och ger dig dessutom billigare tvättar.

Ladda ner CarPay

Volvo- eller Carpaykortet finns också i mobilen genom appen CarPay. I appen kan du använda din bonuscheck i verkstaden, butiken, när du tankar drivmedel eller tvättar bilen.

Tvättabonnemang

Med tvättabonnemang tvättar du bilen till ett fast lågt pris per månad. Du slipper både köer och att kliva ur bilen. Du kan tvätta bilen 8 gånger per månad. Du kan smidigt glida in i tvätten och luta dig tillbaka. Effektivare än så blir det inte!

Välkommen till en skön spa-upplevelse och en grön framtid!

Fler tjänster