Däckhotell i Varberg

Checka in dina däck på vårt Däckhotell

Låt oss på Bildepån i Varberg ta hand om dina sommar- eller vinterhjul när du inte använder dem. Vi spolar av dina däck, kollar mönsterdjup och skick. I stället för att däcken ska ta plats i garage eller källare, förvarar vi dina däck under optimala ljus- och temperaturförhållanden. Allt för att maximera däckens livslängd.

När det blir dags för hjulskifte [bokar du enkelt en tid här!] Hjulskifte/Däckhotell - Kontakt (bildepot.se) Där kan du enkelt och lätt välja en tid som passar din kalender. Vi kontrollerar självklart dina däcks skick innan montering, för att du ska veta att du alltid kör på säkra däck. Vi gör en avspolning, kollar mönsterdjup och skick. Så när det är dags för skifte, är det en snabb affär!

Däckhotell

  • med CarPay (appen) 797 kr
  • Ord. pris 885 kr

Priserna gäller per säsong inklusive ett skifte. Carpaypriset gäller när du har ett Carpay/Volvokort kopplat till Bildepån.

Vill du slippa att förvara dina däck hemma?

Vårt däckhotell tillhandahåller en trygg, enkel och smidig däckförvaring.

Att överge sina sommar- och vinterhjul i en hög i ett hörn när de ej används är långt ifrån det bästa för däcken. Fel förvaring kan påverka såväl däckens kondition som livslängd. Att ha däcken hemma tar dessutom mycket utrymme och de är tunga att hantera. Låt istället oss på Bildepåns Däckcenter få göra jobbet. Lämna in dina däck hos oss så sköter vi resten. Våra däckhotell ser till att dina hjul förvaras på rätt sätt och är redo till nästa säsong.

Vad är ett däckhotell?

Ett däckhotell är en tjänst där du betalar för att få förvara dina däck . På så sätt slipper du själv släpa runt på smutsiga däck och försöka hitta plats hemma för förvaring. När det är dags för hjulskifte så är dina däck kontrollerade, tvättade och redo för hjulskifte.

Kontakta oss

Har du funderingar kring däckhotell eller önskar boka in dina hjul hos oss gör du enkelt på nedan formulär eller kontaktar du vår Däckcenter på tel. 0340-50 40 99 eller dackcenter@bildepot.se

Fler tjänster