Däckbyte i Varberg

DÄCKSKIFTE PÅ BILDEPÅN

Hitta rätt däck i Varberg! Årstiderna växlar och däcken likaså. Hos oss på Bildepån i Varberg skiftar du dina däck snabbt och enkelt. Sommardäck såväl som vinterdäck. Här slipper du köer, du bokar en tid som passar din kalender.

Men, inte nog med det; du kan även boka plats på Bildepåns Däckhotell! I stället för att däcken ska ta plats i garage eller källare, förvarar vi dina däck under optimala ljus- och temperaturförhållanden.
Vi gör en enklare tvätt på dem, kollar mönsterdjup och skick. Så när det är dags för skifte, är det en snabb affär!

Däckskifte

  • Däckskifte med Carpaykort 349 kr
  • Ord. pris 388 kr

Carpaypriset gäller när du har ett Carpay/Volvokort kopplat till Bildepån.

Boka tid för hjulskifte här nedan

Vi hjälper dig hitta rätt däck i Varberg!

På vägen handlar allt om att säkerhet och framkomlighet. Våra däck som vi säljer på Bildepån i Varberg är både säkra, slitstarka och komfortabla. Det vet vi eftersom vår däck är testade. Vi på Bildepån hjälper dig hitta rätt däck till din bil och erbjuder även däckhotell och däckskifte på Bildepåns Däckcenter, Smältugnsgatan 3 i Varberg.

Ett vinterdäcks förmåga att greppa på is och snö avtar i takt med slitaget. Redan vid 4 mm mönsterdjup minskar dina möjligheter att bromsa och styra din bil på svårare underlag. Vi har många års erfarenhet om däck och vi vet vilka däck som passar bäst för din bil.

Säkerhet, ekonomi och miljöeffektivitet

EU:s nya däckmärkning, som trädde i kraft från november 2012, underlättar valet av däck. Däckmärkningen fungerar ungefär på samma sätt som energieffektivitetsmärkningen för hushållsmaskiner.

Syftet med däckmärkningen är att man ska välja däck med bättre kvalitet och därmed också mer säkra däck. Enligt nya däckmärkningen kan man tydligt se klassificeringsmärkningen på all informationsmaterial om däck.

Däckmärkningen gäller dubbfria vinterdäck, men inte dubbdäck.

Bränsleekonomi
Rullmotståndsklasser A-G för att bedöma däckets bränsleekonomi.

Våtgrepp
Våtgreppsklasser A-G för bromssträckan på vått underlag.

Däckljud
Extern ljudnivå och mätvärdet för extern ljudnivå.

Hitta hit!

Du hittar vårt Däckcenter på Smältugnsgatan 3 i Varberg,

Varmt välkommen att kontakta oss på telefon 0340-50 40 99 eller via mail dackcenter@bildepot.se.

Fler tjänster