Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller kundcenter@bildepot.se

 

29 januari, 2018

Skaffa Volvokort och få 100 kr i extrarabatt

Tanka hör ihop med Volvokort och CarPay och tillsammans hjälper vi dig att spara både tid och pengar. Ladda ner appen CarPay och ansök om kortet enkelt där. Och du, ett Volvokort kan du ha oavsett vilken bil du kör.

Volvokort/Renaultkort eller som vi väljer att kalla det Bildepånkortet är idag Sveriges största bilägarkort fyllt med tjänster som gör vardagen enklare för alla oavsett märke. Kortet erbjuder rabatter som gör ditt bilägande billigare och erbjudanden som gör fritiden roligare. Det finns så många fördelar med Volvokortet, så vi kan garantera att det finns något för alla. Med Volvokort får du alltid drivmedelsrabatt när du tankar på Tanka och OKQ8:s stationer och gäller på bensin, diesel och etanol. Och du vet väl att du inte behöver äga en Volvo för att ha ett Volvokort? Ansök enkelt med Mobilt BankID eller e-legitimation.

Volvokort med Visa kostar inte ett öre att skaffa och årsavgiften är 0 kr! Fri reseförsäkring ingår när du betalar minst 75% av din resa med Volvokort med Visa. Läs mer om kortet här!

Med ett Volvokort har du alltid tillgång till aktuell, klar och tydlig information om dina bilkostnader. Informationen är dessutom samlad på ett ställe, vilket ger dig som kortinnehavare en god översikt.

Du kan samla alla bilutgifter på en enda räkning som du betalar månadsvis: Drivmedel, parkering, försäkring, reparationer, service, delar och annat. När du tankar med kortet på Volvohandelns egna tankstationer får du ett av marknadens lägsta drivmedelspriser!

Bonus på allt!

Nu får alla bonus! Det räcker att du har Volvokort! Varje gång du betalar med Volvokortet hos oss, får du upp till 1,5 bonuspoäng per krona. När du når 5000 poäng får du automatiskt hem en värdecheck på 50 kr som du kan använda hos oss. Och skaffar du Volvokort med Visa får du poäng var helst i världen du använder kortet!

Lite längre, för samma pengar

Med Volvokort tankar du alltid till ett lägre pris på TANKA. Rabatten är f.n. 10 öre per liter på bensin, etanol E85 och diesel och dras automatisk från stationens skyltade pris.

Volvokortet gäller även på landets alla OKQ8 -stationer, så du har aldrig långt till ett tankställe var du än befinner dig. När du betalar i Volvo-handelns butiker eller verkstäder kan du dela upp köpet på fyra månader utan kostnad för ränta eller avgifter. Vill du betala på längre tid kan du använda din kortkredit.

Ansök om kortet här!

* Du får 1 kr/liter i extra drivmedelsrabatt i 100 liter, vilket motsvarar 100 kr i extrarabatt. Rabatten gäller på Tanka t.o.m. 30/6 2018 vid tecknande av Volvokort senast 15/4 2018.