Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller kundcenter@bildepot.se

 

15 mars, 2018

SHAPE – en dag fylld av träning och inspiration

Shape är ett event skapat i ett samarbete mellan flera av Varbergs olika träningsanläggningar och hälsoföretag. Dagen kommer att bestå av olika sorters energi givande gruppträningspass, inspirerande föreläsningar och en härlig mässdel med utställare inom träningkläder, kost, teknik för träning med mera. Här kan du även ta tillfället i akt att njuta av en härlig massage.

Som besökare har ni chans att välja de pass och föreläsningar ni själva önskar utan förbokning. (Alla pass gäller i mån av plats)

Utställare och pass uppdateras kontinuerligt då fler kommer att komma till efter hand. Håll utkik på denna sida för senaste information.

 

Schemat för dagen ser i dagsläget ut så här men det tillkommer pass hela tiden. Vad vill du prova?

09.00-10.00 Space M Yoga / Hanna Nylin/KajPlatsBalans/Parkeringstaket

09.15-10.00 Dance Mania /Anna Munther/ShapeVarberg/ Sal 1

10.15- 11.00 Functional Toning/Jenny Bergman /Actic Friskvågen/ Sal 1

10.15- 11.00 Box/Martin Bergqvist/Atletica/Sal 2

10.15- 11.00 Föreläsning /Sal 3

11.15-12.15 BodyAttack/Pernilla Andersson/ Les Mills/Sal 1

11.15-12.00 Izom Running Spirit/Orsolya Gaal/ Sal 2

11.15-12.00 ”Smart förbränning” /Conny Thom/ Spira/Sal 3

Lunch från COOP

13.00-13.45 Zumba/ Fernando/Ateltica/Sal 1

13.00-13.45 Actic Cardio Box /Alexandra Holmqvist/Actic Hajen/Sal 2

13.00-13.45 Löppass /Parkeringstaket

14.00-14.45 Crossfit / Tony och Ami/ CrossfitVarberg/Parkeringstaket

15.00 – Mårten Nylén ”Det sitter i leendet” – Inspirationsföreläsning

Ta del av passbeskrivningarna längre ner på sidan.

 

 

 

”Det sitter i leendet”

Inspirationsföreläsning med Mårten Nylén

 

Det sitter i leendet är en motiverande föreläsning för alla med Mårten Nylen. En god blandning av inspiration och användbara tips och verktyg varvat med Mårtens unika expertis och erfarenhet inom hälsa och träning. Mårten går bland annat igenom sin teori ”Balansbordet” samt delar med sig av sin idag välanvända mall om hur man skapar bästa resultat på ett enkelt sätt. Detta varvat med spännande och personliga historier. Missa inte denna inspirativa och leende föreläsning med den leende ninjan.

 

 

 

 

Passbeskrivningar:

DanceMania – Enkel och effektiv träning, en dans/konditionsklass med stort fokus på musikvariation och rörelseglädje. Vi tränar en låt i taget med olika rörelsemönster.

Crossfit- 

Zumba – Enkel dans med latinska rytmer och svängande höfter

Functional Toning – Functional Toning är en klass som innehåller rörelseglädje till härlig musik. Här utför du rörelser som du möter i din vardag. Varje rörelse har ett funktionellt syfte. Du arbetar både med din styrka, hållning, balans och kondition. Välkomna till en klass som alla kan hänga med på! Instruktör:

Actic Cardio Box-

Box- Ett klassiskt Boxercisepass där vi tränar parvis med handskar och mitsar i olika slagkombinationer och sparkar. Kondition och styrka för hela kroppen. Tränad som otränad kan alla delta!

BodyAttack- BODYATTACK® är sportinspirerad konditionsträning som utmanar din styrka och uthållighet. Det är ett högintensivt intervallpass där atletiska rörelser kombineras med styrke- och stabilitetsövningar. Dynamiska rörelser och pulshöjande musik motiverar dig från start till slut.

Space M Yoga-  Dynamiskt flödande pass utformat för att guida dig genom kroppens alla leder i alla dess riktningar. Syftet är att utforska och utmana möjligheterna där du befinner dig just nu. En klass som därför bjuder in alla oavsett nivå. Du arbetar i ditt rörelseomfång, det utrymme du har tillgång till. ”One breath one movement”

Izom Running Spirit – En klass där vi blandar traditionell löpskolning med bål- och benstyrka. Få de rätta verktygen och inspireras till att bli en stark och snabb löpare med enkla och effektiva övningar. I 45 minuter får du en ordentlig genomkörare där vi tränar koordination, rörlighet, styrka och spänst.

”Smart förbränning” – Det är inte bara inkomster och utgifter som styr vår vikt, det handlar även om vilken typ av mat vi äter, vilken typ av träning vi utför. Hur stor påverkan har stress, dålig sömn, näringsbrist och tarmfloran.

”Det sitter i leendet” – Inspirationsföreläsning med Mårten Nylén
Det sitter i leendet är en motiverande föreläsning för alla med Mårten Nylen. En god blandning av inspiration och användbara tips och verktyg varvat med Mårtens unika expertis och erfarenhet inom hälsa och träning. Mårten går bland annat igenom sin teori ”Balansbordet” samt delar med sig av sin idag välanvända mall om hur man skapar bästa resultat på ett enkelt sätt. Detta varvat med spännande och personliga historier. Missa inte denna inspirativa och leende föreläsning med den leende ninjan.

 

Samarbetspartners: