Allt du behöver för ett problemfritt bilägande

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för din bil.
Det går även bra att nå oss på 0340-50 40 00 eller kundcenter@bildepot.se

 

3 juli, 2018

Privatleasa en Ford FOCUS

Vi bjuder vi på de tre första månaderna*
Ford FOCUS –

Ford Focus tillhör en helt ny generation av Ford-modeller utrustad med en mängd fantastiska teknologier. Till exempel kan du med hjälp av Ford SYNC 2 med röststyrning och 8-tums pekskärm intuitivt manövrera bilens navigerings-, underhållnings- och klimatsystem endast genom att använda rösten. Parkeringsassistansen är nu utökad och kan förutom att fickparkera även backa in i vanliga vinkelräta parkeringsrutor.

Med flera högteknologiska bensin- och dieselmotorer går det att välja precis den motorn som ger dig bäst balans av prestanda och bränsleekonomi. PowerShift-växellådan tillsammans med växelpaddlar ger det bästa av två världar.

Standardutrustning

16” stålfälgar med hjulsidor, Elmanövrerade ytterbackspeglar, lackerade, Elektroniskt stabilitetssystem (ESP) med antispinn (ABS) och nödbromsservo, Ford Easy Fuel, Däcktrycksövervakning, Centrallås med fjärrkontroll, Ljudsystem Radio/CD med 6 högtalare samt USB-anslutning, Elfönsterhissar fram med ett-tryck-ned-funktion, Eluppvärmda säten fram, Luftkonditionering.

 

Ford FOCUS
Privatleasing från

2850 kr/mån

Inkl. service

 

Upptäck bilen för dina äventyr hos oss.

Samuel Svenningsson
Säljare Ford
0340-50 40 19
samuel.svenningsson@bildepot.se

Mats Lewin
Säljare Renault, Dacia och Ford
0340-50 40 11
mats.lewin@bildepot.se

Tobias Thors
Säljare Renault, Dacia och Ford
0340- 50 40 13
tobias.thors@bildepot.se